Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek k 20

Od: kam* odpovědí: 7 změna:
Zdravím,
blíží se přitelovy kulatiny a já si absolutně nevím rady s dárkem. Chtěla bych něco speciálního, ale bohužel mě nic nenapadá ‍♀ byla bych ráda za nápady
(Jsem student)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ges
hodnocení

4x

Zdravím, nehraje třeba tenhle rok v ČR/někde poblíž, Německo apod. kapela, co má přítel rád? Lístky by mohly být fajn dárek. Je nějaké město, v ČR, kam se přítel chce podívat - co se podívat po nějakém wellness víkendu/možnosti výletu v daném městě?

Jaké má zájmy?

liska5
hodnocení

4x

Asi podle jeho zájmu. Jednoho náramkem, knížkou, minerálem, dobrou mapou, rydlama na linorit, cyklistickými rukavicemi, vstupenkou do divadla či na koncert zaskočíš, jiného potěšíš.

liska5

Nebo lístek na hokej a pak spolu někde domluvit romantickou večeři.

hodnocení

1x

Zdravím. Požádejte ho o ruku, to bude speciální hodně..*smich* A určitě na to nezapomenete ani jeden..Ale bez legrace - jaké má zájmy? Co ho baví? Nějaký zážitek? Welnes?

kam*
hodnocení

Právě jsem si říkala, nějaký víkend pro dva nebo třeba jízdu ve Ferrari
Snažím se najít nějaký víkend pro dva po okolí, ale zatím vše moc daleko
liska5

U nás se nekouká ani tak na vzdálenost, ale na spojení. Někam jedete 40 km se dvěma přestupy, jinam 150 km přímo. Najděte na IDOS, zda je tam a zpět přímý vlak či bus, když by bylo potřeba cestovat.

joudic*
hodnocení

0x
myslim, ze jako zena neni treba moc premyslet o darku partnerovi, jiny typ darku to moc nenahradi.. a jestli jo, je casem zraly na vymenu ;) pac aby si pak nepotreboval za par let nastrouhat trochu viagry, jen aby vam dal pusu :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]