Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poslat životopis emailem a čekat nebo i zavolat?

Od: peterrr odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

asi 15 let podnikám, ke konci roku 2021 jsem s tím sekl a rád bych nastoupil poprvé v životě k zaměstnavateli. Bohužel nikdy jsem to nedělal, neukamenujte mně prosím.

Mám životopis a poslaný do firmy, kde přímo hledají můj obor ve kterém jsem podnikal. První email poslán 17.12., druhý pak 2.ledna. Zatím se nikdo z firmy neozval. Vzít radši telefon a zatelefonovat? Co chtít? Jestli stále hledají, že mám zájem a že jsem už 2x posílal životopis a nikdo neodpověděl?

Moc děkuji za jakoukoliv radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Lehkým, krátkým, nevtíravým telefonátem nic nezkazíte. Trefil jste se do období vánočních svátků, potažmo dovolených, tak je pochopitelné, že se toho mnoho neděje. Stejně tak je pochopitelné, že aktivní člověk nečeká 14 dní a déle s rukama v kapsách, ale stará se... Další e-mail prozatím neposílejte a zavolejte tam.

liska5
hodnocení

0x

Jak říká Amper, svátky + divná doba. Zavolala bych, určitě. Abyste věděl na čem jste. Tady mi naproti nečekaně klekla kvůli covidu firma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]