Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CBD kapky

Od: mirek4 odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer. V lékárni jsou v prodeji CBD kapky na ruzné zdravotní problémy. Mám spíše dotaz na kapky na spaní a na zažívací problémy. Jaké máte zkušenosti atd? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

2x

To co se nyní prodává v lékárnách je opravdu tak na klidný spánek-uvnitř je málo látek CBD a je to drahé-je to jen obchod jako s vakcínou na kovid, profituje z toho snad jen státní kasa a je to víceméně k ničemu.. CBD složkou se léčí i žaludeční vředy a v o dost silější verzi i většiny druhů rakovin. Známého babička, kterou už doktoři před dvanácti lety "odepsali" od svého známého dostala silnější konopnou tinkturu, která ji pomohla a dnes už jen denně "preventivně" používá své "domácí" CBD kapky. Dostal jsem od ní konopné masti na poranění kůže, opruzeniny apod., rychle to sklidňuje a hojí se rány rychleji než mastmi z lékárny. Co je z mého hlediska účinné z lékárny je Voltaren a Paralen na ty běžné neduhy. Pokud znáš v okolí nějakého spolehlivého "mastičkáře" s doporučením od známých, "vezmi výrobek" raději od něj, vyjde to levněji a bude toho víc a bude i účinnější. Můžeš si případně nějakou rostlinku vypěstovat doma-pokud máš zahradu a dobré sousedy, ve výsledku poznáš sám rozdíl mezi koupeným a domácím výrobkem. Pokud věříš jen lékárnám, ber tam. Jinak na chuť konopné tinktury se trochu déle zvyká..

Aaa v otázce je zmíněná přímo lékárna *bum* asi jsem to večer už nějak přeskočila, moc se omlouvám. Ty z lékárny jsou opravdu na prd! Ale na ten spánek by pomoci snad mohly i tak. Ještě jednou se omlouvám. Plně souhlasím s Vaší odpovědí.
olinl

mirek4-ještě zmíním, že neznám nikoho, kdo by měl jakoukoli reakci na CBD (na předávkování-ono je to i dané chutí..) a ani na internetu ze světových blogů jsem se o alergické reakci nedočetl. Sami doktoři co léčí rakovinu vám "bokem" doporučí CBD, jen varují před koupí tinktur od pochybných prodejců.

hodnocení

0x
Dobrý večer. Na spaní fungují skvěle. Tedy na základě mých zkušeností a blízké rodiny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]