Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se říká této situaci při koitu?

Od: zahradnik* odpovědí: 13 změna:

Jsem již starší člověk, ale s partnerkou do toho občas bušíme jak trotli.

Jenomže - problém! První vteřiny od startu jsou super, ale pak se mi to tam (někde jako v podbřišku) tak jako příjemně "zatřepe", a okamžitě jdu z otáček, často tak, že toho musím nechat a někdy i půl dne počkat, než se zase "nadrndím".

Je to takovej jakoby mini-orgáč, bez těch nevratných, často osudných projevů. Prostě něco jako mini-orgáč nasucho, no.

To by nebyl problém, problém je, že pak hned ztrácím zájem pokračovat v sexu a začnu se zabývat praktickými věcmi, např. že bude třeba nakoupit rohlíky a mléko.

Prosím pouze odborníky o přesný název této situace, abych mohl sám o problematice vyhledat relevantní informace.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Este je tu moznost, je to realny orgazmus, akurat kvoli problemom s prostatou nedojde k ejakulacii smerom navonok, odborne sa to vola retrogradna ejakulacia. S cim vam ale opat pomoze len vysetrenie u urologa.

petula00*
hodnocení

3x

Málo trénujete.Musíte do toho bušit každý den.Občas nestačí.Já to znám pod názvem "mokrej jebáč"

Se vší úctou, mužští fungují hodně jinak než ženy. *mir*

hodnocení

2x

Presne sa to vola staroba. Konzultujte urologa, kedze neudrzite dostatocnu erekciu po primeranu dobu.

Dřív se tomu říkalo nějak "plató" fáze?

liska5

To né! Fáze "plató" byla u ženy, když byla muži zcela odevzdaná.

nov

Fáze plateau je stav těsně před orgasmem.

hodnocení

0x
Tazatel je naprosto zřejmě hermafrodit není co dodat
Nepřijde mi, z čeho tak usuzuješ?

hodnocení

0x

Vrcholem tantry u muže je naučit se tzv. suchý orgasmus. Viděl bych to u Vás na totéž, až na to, že to ve Vašem případě nesouvisí s tantrou ale s věkem. *nevi*

liska5

...a s těma rohlíkama...

mate59
hodnocení

0x

Tomu říká, že jste si svůj kbelík rozkoše vycákal.

hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]