Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít holky

Od: janes odpovědí: 7 změna:
Kde vůbec v dnešní době plné uzávěr a opatření najít holky na seznámení a klidně i vážný vztah? Jinde než na diskotéce a seznamce. Pro introverta těžká otázka, zvlášť pokud jste z malé vesnice na západě Čech. Nějaké tipy?
Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Ziadna atraktivna zena, ktora ma plno napadnikov, nebude volat na nejake cisla z listocku. Ani tie menej atraktivne, je velke riziko natrafit na uchyla. Druha vec : chlap, ktory musi kdesi lepit listocky je automaticky diskvalifikovany ako neschopny chudak.

liska5

To máte asi pravdu. Tohle bylo pro důchodce, a já to jen změnila na mlaďocha. Dík za chlapský pohled.

Tady se chytne možná zoufalka, nebo holky /partička/, co si chtěj udělat legraci.

Nejsem ani mladá, ani atraktivní. Ale nikdy bych nevolala na takový kontakt.

A o tom pánovi bych si v lepším případě myslela totéž, co Peter.

liska5
hodnocení

2x

Podle zájmů. Zjistit si v nejbližším městě, kde co je, a zapojit se. Mám na mysli kurzy, kluby, oddíly, kroužky, sbory, soubory, turistické vycházky, soutěže, turnaje, přednášky, knihovny, besedy akce, instruktoři na tábory mívají školení,..Pár známých se seznámilo na kosení horských luk. Docela dobré jsou na tohle svatby .

Mně se líbily lístečky, takové proužky, co jsem spatřila v kadeřnictví.

Rád bych pozval na kávu úsměvavou slečnu. Viktor 26 let. 776579322 /Údaje jsou vymyšlené./

To se dá v okolí nenápadně nechat kdekoliv. Zastávka, samoobsluha vedle v obci, pošta, VŠ kolej u vrátnice, ve vlaku či nádražní čekárně...A nemusí to být na kávu, ale na vycházku, na brusle, na hokej,...

janes
hodnocení

Nemyslím rovnou holku na vztah, ale nejdřív třeba jen víc kamarádek...
liska5

Tady kdysi jeden se stejným problémem psal, že se kvůli tomu přihlásil do jazykového kurzu. Slečny mu dávaly opisovat a po výuce chodili společně na kafe*pivo*.

Já zas zažila jednoho, co se cítil sám, překonal se a přišel se zeptat ochotníků do divadla v malém městě, jestli by nepotřebovali pomocníka na kulisy a ty technické věci kolem. Zrovna přišel vhod, přibrali ho do party a zůstal. Je to už 25 let a koukám na vývěsku a on hraje hlavní role! Introvert!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]