Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší film (akční thriller)

Od: tazatel123 odpovědí: 13 změna:

Zdravím mám otázku jestli někdo neporadí pro mě ještě lepší film. Můj žebříček je 1.Red Notice, 2. Nepřítel státu, 3 Nebezpečná rychlost. Kdyby někoho napadla nějaká skrytá pecka byl bych rád. Filmů na tento žánr jsem viděl hodně. Děkuji za odpovědi.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jestli mezi akce počítáš i válečné tak Platoon / Četa je bezkonkurenční.

janh*
hodnocení

0x

Jeto sice seriál, dá se stáhnout z ulozto.cz, ale je skutečně akční a nebudeš litovat. Jmenuje se: The Punisher. Jsou to 2 série po 13ti dílech.

janh*

První díl je sice jenom seznámení s postavami a prostředím, ale od druhého to začne

inspa*

Vždyť je to na Netflixu. To fakt ještě někomu stojí za to to krást místo aby si za pár šupů zaplatil Netflix?

janh*

Jsem už starší a nevím co je Netflix.

janh*

A navíc mám dojem, že si pleteš film ve kterém hraje Lundgren se seriálem, ve kterém hraje JON BERNTHAL.

Nejlepší film (akční thriller)

inspa*
hodnocení

0x

Dam tip na 2 novinky z roku 2021 - oboje na ČSFD kolem 80% a mě se oba filmy hodně líbily:

* Rozhněvaný muž - csfd.cz/...

* Nikdo - csfd.cz/...

tazatel123
hodnocení

Děkuji za tipy oba dva filmy jsem viděl a jsou velice dobré, ale stejně se mi nejvíce líbilo Red Notice taky z 2021.

orion*
hodnocení

0x

Zajímavé vlákno! Přihodím pár starších či méně známých filmů, co mne tak napadají, které určitě stojí za zhlédnutí.

Scifi
Nevědomí
Na hraně zítřka
Propast
. . .
Akční, krimi, dobrodružné
Všemocný
Vykoupení z věznice Shawshank
L. A. - Přísně tajné
Gladiátor
Obvyklí podezřelí
Chyť mě, když to dokážeš
Hra
Maverick
Prohnilí
Brubaker
Trosečník
Bratrstvo vlků
. . .

Válečné
Hanebný pancharti
Nepřítel před branami
Poslední samuraj

tazatel123
hodnocení

Děkuji za tipy nicméně většinu jsem viděl a ty co jsem neviděl jsem se podíval a nezaujaly. Co můžu doporučit, tak v těch válečných mi určitě chybí Na život a na smrt s Markem Wahlbergem kde čelili přesile 4 vojáci 200 teroristům v Afghanistánu. Řekl bych nejlepší válečný film dle mého.

lobo*
hodnocení

0x

Repo Men

csfd.cz/...

orion*

Jo to vypadá na dobrý akčňák, a smým oblíbeným hercem. Jak mi to mohlo utéct?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]