Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu prodat slevový kupón, který jsem získal od obchodu?

Od: martin22 odpovědí: 5 změna:

Ahoj, nedávno jsem za nákup dostal slevový kód, za který získám v jednom obchodě slevu 600 Kč při nákupu nad 5 000 Kč.

Slevu nyní nevyužiju. Je to nejspíše originální kód (každý zákazník dostává svůj). Myslíte že je možné ten kód prodat třeba v aukci na internetu. Nebo to je něco co by se dělat nemělo?

Vím že konkrétně tohle by to někdo případně koupil tak za pár desítek korun, ale to zadání nabídky na internet je otázka minuty a zajímá mě to i pro případné budoucí kódy.

Díky za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alena1
hodnocení

2x

Kód je Váš, jak s ním naložíte už záleží pouze na Vás. Můžete ho někomu darovat i prodat ...

zakaznik*
To není tak jisté, běžně dostávám takové kódy třeba v Tesco (vyjedou z pokladny při placeni) a i kdybych nějaký prodal je kupujícímu k ničemu, jsou vázány na zakaznickou (vernostni) kartu - musel bych prodat i tu. Možná by sel použít kód co se nekdy objevuje pri online projíždění treba Datartu, ale ten se asi objevuje na jejich webu všem, a nějaký důchodce co nakupuje v kamenné prodejně k tomu nebude mít důvěru a nic takového nekoupí. Navíc může být vázán na IP adresu.

hodnocení

2x

Já si myslím, že ho neprodáte. Že ho dokonce ani nikdo neřijme jako přátelskou službu. Vyškrábala jsem si 60% na slevu u Dormea, na hodně kvalitní pokrývku. Já ji neptřebuji a nesehnala jsem nikoho, kdo by ji chtěl. A to jsem nabízela i panáka rumu. :-D

hodnocení

2x

Už dost podobných kupónů jsem s klidem nechala propadnout. Obvykle to bývá totiž tak, že u určitého obchodu máte svou zákaznickou kartu a ten kupón lze použít jenom v souvislosti s ní. Takže pro cizího je to k ničemu.

Jinak obchody pomocí těchto vějiček lákají zákazníky, aby nakupovali víc a víc. Pokud něco potřebuju, koupím i bez slevového kupónu. Pokud mi následně kupón dají a já už nic velkého nepotřebuji, kupón propadne. Co jinak s ním? Prodávat mě ho opravdu nenapadlo. *ee* Jaga.

Někdy se něco nehodí. Dostali jsme k Vánocům hned dva stolní pěkné kalendáře, s hezkými fotkami. Jeden bych zadarmo dala. Co s dvěma? Ale po vesnici chodit a nabízet rozhodně nebudu. Asi tedy skončí v pytli s tříděným papírem. Škoda, ale někdy se něco nevyužije. Stejně, jako ten Váš slevový kupón.

hodnocení

0x

Za kolik se Vám podaří takový kupon prodat? Za padesát? To dost pochybuju. To Vás vytrhne (2 piva)? Věnujte ho sousedovi, třeba Vám poděkuje ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]