Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nedávno jsem za nákup dostal slevový kód, za který získám v jednom obchodě slevu 600 Kč při nákupu nad 5 000 Kč.
Slevu nyní nevyužiju. Je to nejspíše originální kód (každý zákazník dostává svůj). Myslíte že je možné ten kód prodat třeba v aukci na internetu. Nebo to je něco co by se dělat nemělo?
Vím že konkrétně tohle by to někdo případně koupil tak za pár desítek korun, ale to zadání nabídky na internet je otázka minuty a zajímá mě to i pro případné budoucí kódy.
Díky za odpověď
Kód je Váš, jak s ním naložíte už záleží pouze na Vás. Můžete ho někomu darovat i prodat ...
Už dost podobných kupónů jsem s klidem nechala propadnout. Obvykle to bývá totiž tak, že u určitého obchodu máte svou zákaznickou kartu a ten kupón lze použít jenom v souvislosti s ní. Takže pro cizího je to k ničemu.
Jinak obchody pomocí těchto vějiček lákají zákazníky, aby nakupovali víc a víc. Pokud něco potřebuju, koupím i bez slevového kupónu. Pokud mi následně kupón dají a já už nic velkého nepotřebuji, kupón propadne. Co jinak s ním? Prodávat mě ho opravdu nenapadlo. Jaga.
Někdy se něco nehodí. Dostali jsme k Vánocům hned dva stolní pěkné kalendáře, s hezkými fotkami. Jeden bych zadarmo dala. Co s dvěma? Ale po vesnici chodit a nabízet rozhodně nebudu. Asi tedy skončí v pytli s tříděným papírem. Škoda, ale někdy se něco nevyužije. Stejně, jako ten Váš slevový kupón.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.