Nejste přihlášen/a.
Moje paní masérka dělá třeba fajn masáž lávovými kameny. Kde v lese vezmete elektřinu na nahřívání těchto kamenů?
Jsem objednaná na masáž třeba měsíc dopředu. Když ten termín nastane, jdu na to. Ale u vás? Může ten den třeba pršet, být bouřka, velké chladno. Na masáž by měl být člověk rozehřátý. To budete provozovat tak max. v červenci a srpnu. A jen pokud bude pěkně. Kam budete chodit na WC, v čem si budete mýt ruce? Sice: Znám křišťálovou studánku, kde nejhlubší je les...ale tam to asi nepůjde.
Poslední - na masáži jsou klienti nazí. I když mají přes sebe prostěradlo, občas je stejně leccos vidět. Proto myslím, že v keřích okolo Vaší "provozovny" by vysedávala řada chlípníků, kteří by se těšili, co uvidí.
Za mě - do lesa jedině na houby, na masáž nikdy! Kam na ty nápady chodíte? Že by důsledek bujarého Silvestra? Jaga.
Já se předem omlouvám, ale jestli na tohle nemáte vzdělání, tak o masážích, kdekoliv, vůbec neuvažujte. Mohl byste dost ublížit. V nejbližší rodině mám fyzioterapeutku a rehabilitační a vím, jak jsou zodpovědné. A když šly ke klientovi domů, měly prostor, masérský stůl nebo tvrdou postel a klient byl ve sprše nahřátý a pak se uložil. Vůbec si nedovedu představit takové laické, jakože masáže, bez následků. Naučte se, nabuďte praxi, udělejte si certifikát a tyhle nebezpečné blbostě vás přejdou velice rychle.
Zdravím. Vaší otázce rozumím, ale odpověď neznám. Přesto cítím, že bych se měla zmínit, že budete taky potřebovat ty, které budete masírovat. Myslíte, že vám přijedou do lesa, nebo vlezou do maringotky v lese? Např. mně okamžitě po přečtení "Masáže v lese" blesklo hlavou – není to úchylné? No, možná jsem taková sama... Ida
Totak, vy píšete o masážích profesionálů, kteří přesně vědí co mohou a čím by ublížili. Ale toto se ptá naprostý laik. Bez znalostí, bez vědomostí, bez zkušeností. Řekněte, vy byste dal za takovou hodně podivnou, jakože, masáž cca 300 kč?
Viděla bych to na masáž a souznění s přírodou, chůze naboso po různých reliéfech, či studenou vodou v potůčku, relax - poslech zvuků lesa, meditace, psychické vcítění, svěřování se a možnost se vypovídat, naturismus-otužování-sluneční lázeň, pohoštění v trávě, pokec o všeobecných věcech, kultuře, hra na jednoduchý nástroj, zvonkohra může být příjemnou součástí /ale ne po celý čas, zvuky lesa, zpěv ptactva - kukačka, datel, bažant, sojka musí být dominantní/ a podobné.
Nic oficiálního, takový malý, tématický výlet. Spíše v okruhu svých známých, přátel, na které by se v případě pozitivních zkušeností nabalovali další, na doporučení, se stejně naladěnými lidmi.
Ti lidé, kteří by to absolvovali, musí být hození jiným směrem, běžně uvažující a většinově vychovávaný člověk tohle odmítne, nepochopí.
Nezatahovala bych do toho stát, majitele, nic oficiálního. Začít spíše jednotlivě a postupně vše vypilovávat, přidávat, co by bylo technicky možné a příjemné v daných podmínkách. Nějaké vyrovnání, či pozornost po skončení akce.
Možná někde na samotě, v ústraní, na kraji lesa, pronajmout chalupu, chatu bez pohledů zvenku.
Pokud to chcete rozjet ve velkém /podnikání, odvody, souhlas majitelů, zázemí, reklama/ , tak samozřejmě budete postupovat jinak. To nevím.
Já to vezmu vážně i přes toho smajlíka. A těch komárů, klíšťat, myší, mravenců, divokých včel, vos, pavouků, u nás proběhnou i divoká prasata, jehličí a jiného neřádstva?
Jak jsme se mohli my 65 a více dožít, když jsme od mala lítali po lesích, u rybníků, polích a zahradách bez očkování, repelentů, náplastí, s holýma nohama po strništi, bez dozoru maminek a babiček ... Neutopili jsme se, nedostali žádnou encefalitidu, žloutenku, neotrávili se, přestože jsme ochutnávali neumyté, jedlé i nejedlé, na co jsme při výpravách přišli?
5. dávka platí pouze na louku a maximálně s remízkem.
Do hlubokého lesa platí 6.dávka a doporučuji se vyhnout divočákům. Kontrolují QR kód v mobilu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.