Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je lepší užívat - Ostropestřec nebo Artyčok?

Od: josefin* odpovědí: 7 změna:

Pro detoxikaci organismu je účinnější užívat Ostropestřec,nebo Artyčok?Kdo poradí,děkuji josefin.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Měsíc užívám ostropestřec drcený dá se koupit ve zdravé výživě.Je účinnější než čaj.Na detoxikaci výborný.Mě se po něm výrazně zlepšily jaterní testy.
liska5

Pavlosi, já ho vysela. Vyrostly mohutné stříbroskvrnité růžice a za rok z nich lodyhy. Nádherné bodláky! Uschlé jsem je na podzim stříhala ve vzpažení. Nedalo se na to pro bodliny sáhnout, chytala jsem ty paličky do plastového škopku a kleštěma drtila. Vypadlá semínka pak mlela v mlýnku na koření. Jednou jsem kousek od Hrabyně viděla celé pole takových ostropestřeců v bylinné farmě. No a pak lžičku denně do pusy . Na čaj to není, tam se sníží účinnost.

Tak to muselo dát práci,já užívám jednu čajovou lžičku denně, čaj z něho nedělám.180gr.75kc.
Co je lepší užívat - Ostropestřec nebo Artyčok?
max*
Mnohem levnejsi je ostropestrec cely a namlit tesne pred pouzitim, delam to ted kazde rano a vecer. Artycok je horsi sehnat, vim jen o jednom v oleji. Davam to jako prilohu na testoviny.

liska5
hodnocení

0x

Ostropestřec. Ten je i v předepisovaných lécích. Artyčok je výborný, ale spíš jako zelenina.

Jinak to chce více pít . Mezi jídly sklenici vody se lžicí jablečného octa.

Hlavně si o detoxu nebo regeneraci něco přečtěte.

max*
Ocet je vyborny na procisteni, konecne jsem se o nem zde docetl. Pouzivam vlastni jablecny a stridam s barikovanym vinnym z Italie, nektere jsou jako karamel. Ted jsem nalozil jeste hloh a jmeli do alkoholu, uzivam po kapkach.

hodnocení

0x
Nejvíce účinných látek z ostropestřce dostanete metabolizací s tuky. Ani extrakce v lihu není špatná. Bohužel pro použití k regeneraci jater se právě tuky a alkohol doporučuje z jídelníčku vypustit. Odvary s vodou jsou bohužel podle bylinkářů více méně bezcenné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]