Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat vás zkušenějších v oblasti investování do akcií a etf. Poradíte mi brokera, který má následující kritéria: vklad a výběr zdarma, nakupování a prodej akcií a etf zdarma, možnost koupě zlomkových akcií. Děkuji.
Ok, beru to Tak otázku položím jinak, který broker je nejlevnější. Plánuji obchodovat akcie a ETF-ka, zatím. Vzhledem k tomu, že budu investovat pravidelně a po menších částkách (prozatím) tak bych uvítal nákupy zlomkových akcií. Něco jsem už pozjištoval, ale možná mi něco uniká
Struktura poplatkov byva rozna a napr pri Interactive si sam volite rezim. bud percenta z objemu nakupu alebo na druhej strane nieco ako fix. Potom su brokeri, kde zalezi na objeme prostriedkov, ktore u nich mate a od istej sumy su poplatky nizsie. Skuste si precitat bluenumbers.sk, maju tam rozsiahle clanky a urcite najdete aj nieco podobne v cestine.
Kurzové riziko beru, ale to budu mít i u českého brokera, ne? Když budu kupovat jak ETF tak i US akcie, vždy půjdu do obchodu v cizí měně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.