Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosim máte někdo zkušenost se zamítnutou reklamací v Deichmanu,boty se mě začaly olupovat na špic,.vedoucí prodejny reklamaci zamítla z důvodů špatného ošetřování obuvi, řekla jsem, že obuv vždy před použitím (v zimě) impregnuji.To prý nestačí a má se použít nějaké mlíčko.Příjde mi to jako blbý vtip nebo je to realita vůči které nemá zákazník šanci uspět.ještě jsem dostala od vedoucí lístek kam se mám v případě nesouhlasu s reklamací obrátit.výsměch.dekuji za odpovědi.
5x
Vedoucí není oprávněná zamítat reklamaci. Na to nemá znalosti. Ano, oni /ony/ to dělají, ale pokud budete trvat na tom aby to poslala k posouzení, musí to udělat. Nejlépe jít do jiné prodejny Deichman, nebo poslat někoho jiného, důraznějšího a opakovat žádost o reklamaci.
Jenže facka není argument, kdežto znalosti ano. Auto taky chodíte opravovat k prodejci? Paní co prodává boty je prodavačka, nemá znalosti a odhad co je příčinou poškození bot. Proto sepíše protokol a boty odešle k posouzení. Nemůže jen tak od pultu plácnout, že se reklamace zamítá.
2x
Tím je Deichmann proslulej. Zkuste jinej a musíte být opravdu neodbytná a stát si za svým. Říct jim, že žádáte sepsat rekl. protokol. Pokud dotyčná odmítne, tak žádejte, aby vám to dala písemně s tím, že její posudek předáte soudnímu znalci. Oni cuknou, nebojte.
1x
O nutnosti použití nějakého mlíčka se píše v návodu k obuvi? Byl u ní přiložen? Podle toho bych se řídil.
1x
Obraťte se na tu adresu, co je na tom lístku. Ale bohužel, když nebudou chtít, tak vám reklamaci neuznají. Můžete to hnát až k soudu, ale budete muset prokázat, že byla chyba v botách a ne ve špatné údržbě a to se prokazuje dost těžko.
Jediné účinné, co můžete dělat je napsat negativní recenzi. Pokud máte pravdu, tak by těch recenzí mělo být víc, klesne jim prodej a když budou chtít prodávat, budou muset být k zákazníkům vstřícnejší. Vám už to nepomůže, ale pomůže to ostatním.
0x
Nu, moje osvědčená rada, pokud se barva skutečně olupuje je boty předat k reklamaci, trvat na protokolu a upozornit, že to mají vyřídit MAXIMÁLNĚ do určeného data a pokud ji zamítnou, budete dál postupovat přes soudního znalce a pak po nich požadovat i náhradu nákladů na něj. Většinou to na ně platí a v jednom případě na znalce fakt došlo. V tom butiku dost brečeli, protože je to nakonec stálo o osm tisíc víc a prodavačku místo. Slušně, ale kategoricky trvejte na svém. Pokud ale na průvodním listu k botám (dávají ho k účtence) byla zmínka o "mlíčku", tak máte smůlu.
0x
Myslím si,že to platí pre všetky predajne. Oni sú povinný prijať reklamáciu pri vade výrobku. Predajňa je len predajňa a nie výrobca alebo záručné servisné stredisko,len oni sú opravnený posúdiť reklamáciu alebo potom súdný znalec. Predajca má len postúpiť tovar na reklamáciu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.