Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosim máte někdo zkušenost se zamítnutou reklamací v Deichmanu,boty se mě začaly olupovat na špic,.vedoucí prodejny reklamaci zamítla z důvodů špatného ošetřování obuvi, řekla jsem, že obuv vždy před použitím (v zimě) impregnuji.To prý nestačí a má se použít nějaké mlíčko.Příjde mi to jako blbý vtip nebo je to realita vůči které nemá zákazník šanci uspět.ještě jsem dostala od vedoucí lístek kam se mám v případě nesouhlasu s reklamací obrátit.výsměch.dekuji za odpovědi.
Vedoucí není oprávněná zamítat reklamaci. Na to nemá znalosti. Ano, oni /ony/ to dělají, ale pokud budete trvat na tom aby to poslala k posouzení, musí to udělat. Nejlépe jít do jiné prodejny Deichman, nebo poslat někoho jiného, důraznějšího a opakovat žádost o reklamaci.
Jenže facka není argument, kdežto znalosti ano. Auto taky chodíte opravovat k prodejci? Paní co prodává boty je prodavačka, nemá znalosti a odhad co je příčinou poškození bot. Proto sepíše protokol a boty odešle k posouzení. Nemůže jen tak od pultu plácnout, že se reklamace zamítá.
Tím je Deichmann proslulej. Zkuste jinej a musíte být opravdu neodbytná a stát si za svým. Říct jim, že žádáte sepsat rekl. protokol. Pokud dotyčná odmítne, tak žádejte, aby vám to dala písemně s tím, že její posudek předáte soudnímu znalci. Oni cuknou, nebojte.
Obraťte se na tu adresu, co je na tom lístku. Ale bohužel, když nebudou chtít, tak vám reklamaci neuznají. Můžete to hnát až k soudu, ale budete muset prokázat, že byla chyba v botách a ne ve špatné údržbě a to se prokazuje dost těžko.
Jediné účinné, co můžete dělat je napsat negativní recenzi. Pokud máte pravdu, tak by těch recenzí mělo být víc, klesne jim prodej a když budou chtít prodávat, budou muset být k zákazníkům vstřícnejší. Vám už to nepomůže, ale pomůže to ostatním.
Nu, moje osvědčená rada, pokud se barva skutečně olupuje je boty předat k reklamaci, trvat na protokolu a upozornit, že to mají vyřídit MAXIMÁLNĚ do určeného data a pokud ji zamítnou, budete dál postupovat přes soudního znalce a pak po nich požadovat i náhradu nákladů na něj. Většinou to na ně platí a v jednom případě na znalce fakt došlo. V tom butiku dost brečeli, protože je to nakonec stálo o osm tisíc víc a prodavačku místo. Slušně, ale kategoricky trvejte na svém. Pokud ale na průvodním listu k botám (dávají ho k účtence) byla zmínka o "mlíčku", tak máte smůlu.
Myslím si,že to platí pre všetky predajne. Oni sú povinný prijať reklamáciu pri vade výrobku. Predajňa je len predajňa a nie výrobca alebo záručné servisné stredisko,len oni sú opravnený posúdiť reklamáciu alebo potom súdný znalec. Predajca má len postúpiť tovar na reklamáciu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.