Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Falešné značkové věci ve Francii

Od: fulerens* odpovědí: 7 změna:

Je to tak že s falešnými značkovými věci budu mít problém ve Francii? něco takového jsem kdysi slyšela .Já nosím pár falešných věcí jako tričko nebo boty, pojedu za týden do Francie.

děkuji moc za odpověď a radu

doplněno 09.07.10 13:38:

Omlouvám se,

jsem asi spatně zformovala otázku, já bych chtěla se zeptat jen jestli bude to vadí, když pojedu na dovolené do Francie a budu tam nosit pár triček, které jsou falešně značkové?

asi nikdo mě nebude kontrolovat ne? pojedu tam busem

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jo. Hned za francouzskyma hranicema Vas zastavi celnici, donuti Vas se celou svleknout, odvezou vase veci na expertizu, kde se prokaze, zda jsou prave ci padelane, ta trva obvykle nekolik tydnu, nez se na Vas dostane rada, pac turistu s padelky jsou cele hordy, pak budete muset podepsat cely stoh papiru a pujdete na sto let dovezeni.

radi*

Četl jsem, že pri dobrém advokátovi se to enchá uhrát jen na 25 let :)

raadek*
Nemusite se niceho bat. Ve vsech zemich se prodavaji falesne znacky. Arabove, Marokanci atd. To se proste neda uhlidat. R.

babca*
hodnocení

2x

No, ja bych si z toho takovou legraci nedelala, jako nekteri prede mnou, protoze na letistich v Nemecku i ve Svycarsku (ve Francii nevim jiste) muzete mit opravdu velike problemy, kdyz u vas najdou falsifikaty znackovych vyrobcu (kabelky, hodinky, atd).Ale pri ceste autobusem to myslim nehrozi.

hanher*
hodnocení

0x

Je to tak a navíc sebou musíte vozit účtenky od zakoupeného oblečení pro případ kontroly *smich*

radi*

A svědka! Tzn. zásadně cestovat min. ve dvou :)

hodnocení

0x

Jiz bez legracek.

Ve Francii je trestne nakupovani a (zrejme i) noseni falsifikatu znackovych veci.

Pokud nejaky budete mit, tak at alespon vypada jako original. S maximalni pravdepodobnosti Vasnikdo nebude zkoumat, natoz aby prisel na to, ze mate padelek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]