Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odmítnut vyšší post?

Od: monbia odpovědí: 5 změna:
Dobrý den. Rada by se zeptala. Pracuji v Obchodě v praci jsem dobra , šikovná, rychlá.
Paní manažerka mi před 4 mnesici navrhla ci bych nešla na vyšší post. Ja sem to vzala něco co zaškolila a naučila. Ale po čase mi došlo ze to nechci dělat, s detmi se nevydam mam dlouhe smeny aj vic krát za sebou.. A teď vůbec nevím jak mam jej to říct nevim jak to vezme a nevym ci si za to na mně nezadanou i kolegine co mne zaručovali a pracujeme sme spolu.Dekuji za odpovědě.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

5x

Prostě překonejte se a řekněte, že po čase jste zjistila, že to nedáváte a nemáte sílu pokračovat. Že tímto stylem na dlouhé směny, kdy se ani s dětmi nevídáte, to prostě u Vás zatím nejde... Mrzí mne, že se se mnou počítalo a asi jsem zklamala. Nevědala jsem ale, jak to zatíží mne a moji rodinu. Děkuji za pochopení.

riva
hodnocení

3x

No snad říct, že vám to kvůli dětem nevyhovuje. Zajisté se najde jiná, která po tom skočí. Snad vyšší post znamená i vyšší plat.

spu
hodnocení

0x

No taková je doba. Běžte do toho . Budete mít víc peněz a vyhlídku na další postup. Přeci nechcete pracovně zakrnět.

Peníze nejsou všechno. K čemu mi jsou, když se nevídám s rodinou a nemám čas na koníčky?

Díky nechci. Nežijeme jen pro práci.

monbia
hodnocení

Moc děkuji za odpovědi.. Určitě musím nabrat odvahu a říct jej to...
Děkuji moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]