Nejste přihlášen/a.
Dobry den chci se zeptat.Jestli ma nekdo stejny problem ohledne registrace?Mam nove telefoni cislo.A nechce se mi nastavit registrace na treti davku protoze chteji puvodni cislo telefoni ktere uz neexistuje a je zablokovane.Tak jestli je jinny zpusob jak se registrovat s novym tel.cislem?
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
jmlc®
2x
včera jsem zavolal obvoďákovi, dnes v 8:30 mi pichl třetí dávku, do databáze očkovaných se to propíše od něj... není třeba hledat potíže při registraci
2x
Zkuste covid linku 1221 a tam nahlásit nové telefonní číslo.
Po ověření dalších vašich údajů by se telefon dal změnit.
Po ověření dalších vašich údajů by se telefon dal změnit.
2x
Toto jsme řešili na 1221 a pomohli, změnili to v systému, zkuste to![]()
Nebo se registrujte na očko-úzis a změňte to v nastavení uživatele. Ale to nevím jistě, jestli se tam dá přihlásit jinak než přes jednorázový sms kód![]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]