Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Teď jsem donesla domů čabajku mimořádně tvrdou

Od: zebra odpovědí: 12 změna:

Měla jsem radost z nostalgie pravé čabajky na Silvestra,jako kdysi...achjo

.Zkoušela jsem ji jen ochutnat kolečko,ale nejde ani ukrojit...je pancéřová asi :-o .Co s tím,dát vařit těsně před konzumací ...? Máte někdo zkušenost s vysušenou klobásou.Jako vyhodit ji rozhodně nevyhodím...Díky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Takové jsou nejlepší! Na tenko nakrájet!

doplněno 28.12.21 20:18:

Chce to elektrický kráječ a průsvitné plátky!

zebra
hodnocení

Tak za A/ ..i nůž po tom sjel tzv.motorovou pilu nemám ...B/ na tom bych si zlomila zub/vytáhla plombu ...po rozžvýkání to bylo ono,ale neriskuji,tak jsem si to nepředstavovala měly to být jednohubky s něčím nad/pod sebou

spu
hodnocení

3x

Kolečka krájet velice tenká,

hodnocení

2x
Koupila jste ji starou - vysušenou.
Zkuste ji přes noc namočit do studené vody.
zebra
hodnocení

...stará nikoliv,ale moc vysušená ...taková originál Csabai kolbacz jde "narvačku", tu jsem neviděla v prodeji roky ...mám 2 :-D

makk
hodnocení

2x

Krájí se blbě, ale je to nejlepší a asi i nejlevnější čabajka, protože nekupujete vodu, ale jen maso. Já míval krámek, kde měli čabajku poměrně drahou, takže ji tam nikdo nekupoval, ale díky tomu byla vždy krásně vyschlá a v podstatě vyšla i levněji než čerstvá jinde. S krájením jsem neměl zásadní problémy, chce to velký ostrý nůž a krájet tenké plátky.

zebra
hodnocení

...to je to,co nemám hold elkráječ

hodnocení

0x

Jen nápad, zkusit ji vrátit/vyměnit u toho kdo Vám ji prodal, asi je evidentní, že klobása byla špatně skladována a vyschla.

Takhle občas zápasím doma taky s klobásou či uherákem co už u nás "bydlí" déle a žvýkám a mám toho plné zuby*ua*

Dobrý obchodník by to uznal. Reklamovat se přece dají i potraviny.

liska5
hodnocení

0x

Já bych tam zašla zpátky /s paragonem/ a poprosila, aby mi ji natenko nakrájeli. Nebo do nejbližší prodejny, kde mají kráječ. Udělat na ně oči, hezky poprosit a poděkovat a nechat tam nějakou minci...

hodnocení

0x
Pošlete ji na mou adresu, já si s ní už nějak poradím.

007cz
hodnocení

0x
Správná "čabajka" musí být vysušená, musí jít zlomit, neprznit různým namáčením, vařením apod. Nabrousit nože, nakrájet, dobrou chuť.
jenda22

Pár sekund v mikrovlne stačí na pohodlné nakrájení. Nebo nechat lehce přeudit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]