Nejste přihlášen/a.
Měla jsem radost z nostalgie pravé čabajky na Silvestra,jako kdysi...achjo
.Zkoušela jsem ji jen ochutnat kolečko,ale nejde ani ukrojit...je pancéřová asi :-o .Co s tím,dát vařit těsně před konzumací ...? Máte někdo zkušenost s vysušenou klobásou.Jako vyhodit ji rozhodně nevyhodím...Díky
Takové jsou nejlepší! Na tenko nakrájet!
Chce to elektrický kráječ a průsvitné plátky!
Krájí se blbě, ale je to nejlepší a asi i nejlevnější čabajka, protože nekupujete vodu, ale jen maso. Já míval krámek, kde měli čabajku poměrně drahou, takže ji tam nikdo nekupoval, ale díky tomu byla vždy krásně vyschlá a v podstatě vyšla i levněji než čerstvá jinde. S krájením jsem neměl zásadní problémy, chce to velký ostrý nůž a krájet tenké plátky.
Jen nápad, zkusit ji vrátit/vyměnit u toho kdo Vám ji prodal, asi je evidentní, že klobása byla špatně skladována a vyschla.
Takhle občas zápasím doma taky s klobásou či uherákem co už u nás "bydlí" déle a žvýkám a mám toho plné zuby
Dobrý obchodník by to uznal. Reklamovat se přece dají i potraviny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.