Nejste přihlášen/a.
Dobry den,chtel bych se zeptat,jestli ma nekdo zkusenost,ohl.je mozne si nechat napsat na zada Lazne,samozrejme po porade s lekarem,bolest v bedrech,uz stim marodim 4mesic,vubec se to nelepsi?I po rehabilitacich.Muzu mit nejaky narok na ty Lazne.Popr.co se tam dela,jak probihaji procedury?Predem vsem dekuji za odpovedi.
Do lázní je dobré jet relativně zdravý. Vy byste potřeboval spíš rehabilitační ústav, jako je třeba v Hrabyni.Tam s Vámi pracuji intenzivněji, než v lázních. Ty jsou víc společenské a fyzioterapie je tam méně..Vše o postupu, jak žádat a co potřebujete, to by Vám měl vysvětlit Váš obvodní lékař.
Já jsem doma se zády 7 měsíců. Jedny intenzivní rehabky mám za sebou / moc nepomohlo / a další před sebou. Dle dr. se u mě jedná o kořenové bolesti. Nevím jak dlouho trvá než se toto vyléčí. Každopádně jsem kdysi v lázních byla / s něčím jiným / a myslím si, že ty rehabky vyjdou nastejno.
Manžel od kamarádky je teď v Darkově, už 10 dní. Ale ten tam je po výměně kolene, tak jsem zvědavá co bude vykládat. Spokojenej je tak, že ani na štědrej den nejel domů. Kamarád byl v Karlových Varech před měsícem s Bechtěrevem.
K vaši otázce, nárok bývá po operaci nebo když máte Bechtěreva. Můžete si pobyt zaplatit sám. Hodně se cvičí, plave, různý koupele, záda nahřívají atd...
Musíte si říct doktoroj,on vám je sám od sebe nenapíše,ale na křížek,to znamená,že to platí nemocenská pokladna,jinak já byl 2x,- podepisoval jsem fakturu vždy za 3 týdny kolem 30 tisíc,žádná sranda a mimoto platíte ještě jiné polatky-lázenský,když chcete parkoviště,ještě jsem platil za puštění televize,ledničkyatd.,je toho víc,ale to vám nikdo neproplatí,já byl v Jánských Lázních a bylo to dobrý,ale v létě,v zimě to by byly asi jenom hospody.
Viktore, taky jsem byla v Jánkách, celý květen a bylo to tam moc prima. Po výměně kolene, na křížek. Jak píšete, všechno se ale připlácí. Já jsem auto neměla, ale kdo měl, platil parkovné. Za měsíc to bylo dost. Chtěli platit za televizi i za ledničku. Tu mi nakonec poskytli bezplatně, protože jsem si v ní namrazovala gelové sáčky na obklady, což mi nařídili jako součást léčby.
Jinak do lázní obvykle ne, když "jenom" něco bolí, ale spíš až po zákroku. Aby se tělo zregenerovalo. Tedy až po operaci.
Kromě pobytu "na křížek", je možné být v lázních jako samoplátce. A něco mezi tím je příspěvkový pobyt. To znamená: pacient dostane veškerou léčbu zdarma, ale platí si ubytování a stravu. Nejlépe by to asi vysvětlil Váš lékař. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.