Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odeslat jízdní kolo na dobírku?

Od: chazzy odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, zajímalo by mě jestli má někdo zkušenosti se zasíláním jízdního kola, nebo jestli nemá tušení jak a pomocí jaké služby kolo odeslat na dobírku. Kterou službu vybrat? Jak zabalit kolo? Co je nejvýhodnější? Kolo má tyto rozměry: délka: 170 cm, šířka 60 cm a výška 110 cm. Předem děkuji za každou odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasdax*
hodnocení

0x

Pošli ho vlakem. Co vůbec s kolem plánuješ?

hanher*
hodnocení

0x

Toptrans

doplněno 08.07.10 21:11:

a balit se nemusí.

lidus*
hodnocení

0x

Zkusila bych službu PPL-mrkněte na www. PPL.cz , najděte přepravu ve vašem kraji a zeptejte se jak je to s kolem. PPL je levnější než pošta.

chazzy
hodnocení

to: sasdax: no vlakem prý kolo vždy přijde nějak poškozené, prý stím zachází jako prasata, a jak by se dalo vyřešit to aby si mohl kupující kolo vyzvednout po přepravě vlakovou dopravou? prodávám ho zájemci
to hanher: no tam jsem se již díval a zítra tam budu volat tak uvidíme, určitě zde napíši co sem se dozvěděl.

chazzy
hodnocení

to lidus: tam budu také zítra volat a zeptám se, jinak děkuji za odpovědi :)

hanher*

Volat nemusíte, jde to objednat online. Včera jem si je před půlnocí objednával, a dnes po 13hod byly u nás.

mamca1
hodnocení

0x

Já objednávala dětské kolo -20 přes e-shop, Přišlo zásilkovou službou PPL v krabici, byla jen zalepená, zabalená ne. Kolo bylo ale v krabici zabaleno do igelitu, aby se neodřelo, řidítka otočené, aby se vešlo do krabice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]