Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Je to těžké rozhodování, ale jela bych se rozloučit. Abych si pak do konce života nemusela vyčítat, že jsem to neudělala. Vždyť je to naposledy, pak už zbydou jen ty vzpomínky. Je hodně lidí kteří se nestihnou rozloučit a dali by cokoli za to, kdyby to mohli udělat. A Vy to udělat můžete, je to jen na Vás..Tak ať se rozhodnete správně.
Když čtu prvních 5 řádků vaší otázky tak nechápu, jak se můžete ptát co udělat. Pokud je vám líto 80 eur a 2 dnů na cestě za to, co pro vás udělal, co pro vás znamenal /úmyslně nepíši znamená, protože to už asi je pryč!/, tak mě jen napadá, co jste zač. Jsem přesvědče, že normální člověk by za ním okamžitě odcestoval, i třeba jen pár minut a stisknutí ruky. Jo, vděk někdy platí jen po dobu kdy bereme! Styděl bych se, ale vám asi stydno není, a to píšete, že vám zavolal! Přeji vám úspěšnou cestu!
Je to těžké rozhodování. Pokud jste u pána žila a měli mezi sebou dobrý přátelský vztah, možná i víc, rozloučení by bylo na místě. Pokud Vám manžel nebo rodiče pohlídají 2 dny děcko. Jistě by Vás rád aspoň slyšel, když nevidí.
Do zahraničí se ale zpřísňují podmínky vstupu. Pokud nejste plně očkovaná, zřejmě Vás tam nepustí, testy jsou k ničemu. To si dobře zjistěte, abyste nezaplatila jízdenku, nedojela k hranicím - a zase zpátky.
Pokud by byla návštěva možná, byla by mě hanba přepočítávat, že cesta stojí 80 eur. Buď někoho vidět chci, udělám to pro něj a nebudu to přepočítávat na peníze. Nebo chci ušetřit a budu sedět doma. Navíc je velká zima, máte malé děcko, ještě byste se cestou těmi vlaky mohla někde nakazit a přivézt bacil. Kromě toho je možné, že Vaše návštěva nebude příjemná /té neteři pána/.
Spíš tedy mu napište či zavolejte, poděkujte za všechno, co jste spolu prožili a tak se rozlučte. Protože si opravdu myslím, že bez očkování je Německo zavřeno a jinak to vyřešit nelze. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.