Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přátelství a hlavně s alkoholem

Od: caracas odpovědí: 4 změna:
Asi nejsem dobrý přítel pokud mě nebaví chodit do hospody.
Díky tomu jsem přestal kouřit a skoro pít nicméně když potkávám mé kamarády ( většinou bar) tak ke to dohání.
A když nepujdu do hospody tak je zas dlouho neuvidím.
Je to paradox.
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Tak si v hospode dej nealko de o to se sejit pokecat pít nemusíš

hodnocení

0x

a co domluvit setkání jinde, nikoliv v hospodě?

Nebo si v hospodě dáte to samé, jako řidiči.

Copak je nutné stálé pít alkohol v hospodě?

ellen*
hodnocení

0x

Kamarádům v baru říct rozhodné NE (Nezlobte se, zjistili mi zhoršené jaterní testy, nějakou dobu teď nesmím pít atp) jinak nedají pokoj a budou nutit a nutit a mít hloupé řeči a zase nutit. Takže nasadit systém "gramofonová deska" a ono je to přestane bavit. Je ovšem ale otázka, zda bude VÁS bavit povídat si s ožralými kamarády. *ee* Zpočátku možná ano, ale se zvyšujícím se promile Vám mezi ostatními asi bude čím dál méně příjemně. Ale třeba ne, třeba to dáte. Ideální by ale spíš bylo najít si kamarády z jiné sociální bubliny, přes nějaké koníčky - sport, focení, zvířata, kutilství - co já vím. Něco, co by Vás bavilo a co by odpovídalo Vašemu věku. ANEBO SI NAJÍT PĚKNOU BABU. To pak po opilých kamarádech ani nevzdechnete *smich2*

liska5
hodnocení

0x

*mir*Proč zakládáte nové vlákno, když máte ve Volné diskusi založené na stejné téma?

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]