Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
je reálné, aby frekvenční generátor Plazma RPZ-14 léčil nebo podporoval léčbu rakoviny? Nebo je to vyloučené?
děkuji
liška5 - Netuším, na jakém zázračném principu fungují kliniky, ale už věta "Přístroj je zkonstruován na napětí od 1 – 999kHz" mluví sama za sebe (citováno z jedné z mnoha stránek na Webu). O šíření a účincích elektromagnetických vln leccos vím (jistě ne všechno), takže nevím, proč bych měl věřit někomu, kdo nezná ani základní fyzikální jednotky.
Autor "stránky na webu" se očividně liší od autora přístroje. Průkopníkem této metody byl pokud vím R. R. Rife. Jestli tenhle konkrétní přístroj pomůže na rakovinu ale nelze zaručit. I kdyby pomohl a nebyla odstraněna příčina, tak se rakovina zase vrátí.
Plazmu RPZ 14 neznám. Mám z Německa starší malý frekvenční .generátor Zapper a ten má frekvence nastavitelné na likvidaci virů, bakterií, kvasinek a určitých parazitů. O rakovině v textu není, i když jsou rakoviny, kde virus bujení vyprovokuje i situace, kdy onkologický pacient podléhá virovým, či bakterálním infekcím. Určitě za ty desítky let, co Zapper mám, medicína pokročila.
Zcela obecně a objektivně, v odborné literatuře (k mému překvapení) jsou na toto téma příspěvky i v uznávaných časopisech s rezenzním řízením, což by měl být vždy první krok k ověření nějakého tvrzení, obzvláště v medicíně.
Namátkou (pochopitelně v angličtině):
Ještě doplním, že první odkazovaná studie má přes 70 citací v odborných pracech, což minimálně stojí za přečtení.
Už to, že autoři první práce si to hodlají patentovat, ukazuje, že se o objektivitě nedá hovořit.
@riva: Ale vždyť to není neobvyklé, od toho je tam recenzní řízení a další studie. Chápu vaši námitku, nicméně i z druhé strany - pokud jsem něco objevil, funguje to a může to přinést značný zisk, žádost o patent podám dříve, než to zveřejním. Nicméně, znovu - já vůbec netvrdím, že to funguje, nebo nikoli - pouze jsem poskytl odkazy, že probíhá nějaký výzkum, a že to tedy není na úrovni léčebných krystalů
@ra252 Tak člověk to musí brát tak, že nic lepšího než výzkum a publikované studie k dispozici prostě není - se všemi možnými riziky...Když otevřete jakoukoli odbornou knihu, článek, studii, vždycky bude odkazovat na nějaké další. Jasně, ne všechny periodika jsou Nature nebo Brain, ale i tak...
Ač mám doma jeden z prvních /malý Zapper z Německa/, tak jsem se pídila po funkci těchto velkých frekvenčních generátorů a narazila jsem na větu: Zákon u nás nepovoluje specifikovat funkci těchto přístrojů. Někde píšou, že se musí uvést, že se jedná o experiment. Přitom ty nabízené přístroje posledních řad stojí kolem půl milionu. Už se to tu kdysi rozebíralo. Tehdy jsem uvedla vyjádření jednoho laboranta z pivovaru, který menším frekvenčním generátorkem likvidoval v petriho misce kulturu kvasinek na důkaz, že to funguje. Ono se totiž ani nesmí vědět, že v živých buňkách, i těch v našem těle, jsou mitochondrie, fungující jako mikrogenerátorky. Buňka má tedy nějaký elektrický potenciál a každý druh tkáně, nebo prvoků funguje v nějakých kmitočtech. To by byl průšvih, kdyby se tímhle "odrušovačem" nahradily nekonečné hory antibiotik, léků na kvasinky, plísně i parazity. Co by si počal obří přebujelý a hrabivý farmaceutický průmysl?.
Jsme v mikroskopickém světě. Buńky přijímají molekuly látek a kyslík. Jejich mitochondrie jsou organely, které zajišťují chod buňky, přejímají kyslík a díky oxidaci v nich vzniká energeticky bohatý ATP /adenosintrifosfát/, což je palivo pro funkci buňky, která je specifická, podle druhu tkáně. Mitochondrie jsou svým způsobem takové mikroelektrárny.
Popularizační vyprávěnky pro pro laiky neznamenají, že jde o elektrárny a že je lze rušit elektromagnetickým polem. Mimochodem - mitochondrie mají vlastní dědičnou informaci a množí nepohlavně - dělením se nezávisle ma "lidské DNA". Jsou to původně samostatné organismy, které symbiózu dotáhly opravdu daleko.
To se nevylučuje, co píšu já a co píšete Vy. .Tohle téma tu bylo před pár měsíci. A neříkám rušit, ale ovlivnit chod jinou frekvencí.
Čeho frekvencí? Něčeho tajného, nepopsatelného?
Jen tak mimochodem - mitochondrie nádorových buněk jsou háklivé na jiné frekvence, než mitochondrie těch ostatních?
Asi ano. Já to znám jen v případě infekčních agens. K tomu jsou přiloženy tabulky frekvencí organismů, doba působení a způsob upnutí elektrod. To přesné nastavení frekvencí je strašně důležité a taky pořadí, jak je měnit, aby se postupovalo podle typu organismu od vyššího k nižšímu. Prostě to existuje. Jsou lidi, co s tím pracují. Nebyla jsem u nich, ale vím to od osob, co tam byli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.