Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesnesitelná bolest

Od: sasankaa odpovědí: 7 změna:
Zdravím. Včera mi při jídle jakoby křupalo v čelisti a pár hodin na to mě to začalo opravdu nesnesitelně bolet. Bolí to při mluvení a nemůžu ani jíst,protože bolest mi nedovolí kousat.Bolí to až po ucho. Nevíte někdo, co by to mohlo být?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Já bych řekla, že máte vykloubenou čelist. Musíte k doktoru, dokážou to napravit.

To by mohlo být taky dost možné.

hodnocení

5x

Vyhozená čelist, nic zas tak mimořádného. Už jsem to párkrát měl (po kousnutí do rohlíku*ee*). Pokud čelist zase zaskočila zpátky, bolest většinou přejde přejde sama, i když to může trvat pár dní. Podle Vašeho popisu ale zřejmě zůstala čelist vykloubená a bude nutný zásah odborníka. V případě zanedbání může dojít k otoku a pak se to rovná hůř.

Teoreticky to jde spravit dobře mířenou fackou (viděl jsem ve filmu), ale to bych asi nezkoušel *smich*.

hodnocení

3x

Nevím, ale šel bych na pohotovost.

hodnocení

0x
Něco se zubem? Zánět kanálku, okostnice, podrazdeny nerv, který bolí až do ucha.

hodnocení

0x

Jak se snažím doktorům vyhýbat, s tímhle bych určitě šla na pohotovost. Pokud by to byl nějaký zánět, tak je to dost nebezpečné a nejspíš by byla potřeba antibiotika.

spu
hodnocení

0x

Nebo se porvala se sokyní, tá jí jednu natáhla a zlomila čelist

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]