Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo má zkušenost s léčbou zvětšené prostaty bez operace?

Od: karlosdos* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den , máte někdo zkušenost , jak vyléčit , nebo zlepšit stav prostaty při hyperlazii,?

Urolog už mně vyhrožuje , že budu muset jít na operaci . Beru alfizosin a Prostata formula. Močím ještě docela dobře , ale zůstává mi ještě moč v měchýři.Je mi 69 let.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

2x

To první, co pro sebe můžete udělat, je shodit přebytečná kila a pohyb. Nejste tak starý, máte obě nohy, není důvod proč lenošit. Rychlá chůze je ideál nejen poro vaši prostatu.

energiezivota.com/...

mnd®
hodnocení

1x

No jo no.Id je věštec/vědkyně když ví i to,že máte obě nohy a chodíte a běháte bez problémů a bez hůlky.Já mám teda teprve 72,ale chodím s hůlkou a nebo se opírám o manželčin inv.vozík.Prostatu mám načatou,ale že bych běhal nebo chodil rychlou chůzí si nedovedu představit.Ta Prostata formula je celkem zbytečná - je to jen doplněk stravy a tahání peněz z peněženky.Osobně jsem udělal změnu v jídelníčku,v pitném režimu - přestal jsem chlastat,omezil jsem kouření,nenechal jsem do sebe píchnout neodzkoušenou látku.Žiju a mám se skvěle.

id

@mnd - nejsem věštec, ale asi dost pamatuji. Zde je jeden z mnoha příspěvků, kdy tazatel o sobě píše, že má nadváhu. poradte.cz/...

karlosdos*
hodnocení

A jak to víte , že mám nadváhu? ano , mám 120Kg na 187 cm. .

karlosdos*
hodnocení

Mohy mám obě šroubované v kotnících , pravou před 30lety , levou před třemi , proto jsem také tolik přibral. Ale hůl nepoužívám . Jo, zkusím aspoň 10kg zhubnout.Ta prostata formula není na nic , jsou tam tři osvědčené přírodní složky - nebo snad? saw palmeto je palmička trpasličí, ta by měla být přímo na prostatu. jinak nekouřím a nepiju alkohol . Jenom rád a s chutí jím.

mate59
hodnocení

0x

Zkuste pít 2x denně čaj z vrbovky malokvěté.

kadylo
hodnocení

0x

Žádné léky, ale operace! Zvládnete ji. Jen týden trubička pinďourem je nepohodlná.

Před operací jsem neměl žádné velké problémy, k operaci mne přesvědčil můj urolog, cituji doslova:

"Potíže budou nejspíš narůstat, takže se operaci v budoucnu nevyhnete. Jděte na ní teď, dokud jste fit a snadno ji zvládnete. Přál bych vám vidět, když mi sem přivezou osmdesátiletého dědka, co se nemůže vymočit!"

hodnocení

0x

Co jsem vyslechla od našeho známého, několik roků chodil na kontroly na urologii, tam dostával prášky. Pak ale najednou přestal úplně močit a operaci se nevyhnul. Pokud vím, od té doby má klid.

hodnocení

0x

Chce to skutečně operaci, ale ani ta někdy nepomůže. Manžel ji podstoupil a žádné velké zlepšení nenastalo. Prý mu tam nevratně "ubrousili" nějaký nerv, což nemělo být. Ale kdo ví, nevyznám se v tom. Je to asi u každého pacienta jinak. Jinak zkoušel brát volně prodejný lék PROSTENAL, ale byly to jen vyhozené peníze, nepomohlo to. Opravdu snad jen ta operace, bude-li to ale co k čemu.

Vrbovka, jak tady někdo psal, je na mužské problémy dobrá. Známý měl, bohužel, rakovinu varlete. Sbírala jsem mu vrbovku, roste jí u rybníků ve vlhku docela dost. Sušil si ji, vařil si z toho čaj a říkal, že mu dělá dobře. Kdo ví. Jaga.

karlosdos*
hodnocení

Děkuji za odpověď, já hledám jinou alternativu operace .Třeba párou , nebo laserem , zaplatím si ji. Já totiž znám dva případy , kdy umřeli po operaci klasickou krvavou cestou dva lidé z mého okolí . Jsem z Jihlavy, tak že tam nr , jel bych jinam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]