Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stále dělám něco špatně

Od: stany odpovědí: 20 změna:
Dobrý den
Obracím se s prosbou.
Má smysl vztah. Kdy sem neustále upozorňován, že dělám něco špatně. Například dnes ráno. Tulíme se do půl 9. v pelíšku. Přitom sem dal přítelkyni i tu pusu. Po chvilce ležení je mi s brekem vyčteno, že se vůbec nepřitulím, že jí nedám pusu. Jen proto, že se zeptám jestli půjdeme ven. Jak sme se předešlý den domluvili. Pes taky potřebuje procházku a já na vzduch po celých dnech v práci.
Mě to vážně přestává bavit. Nechápu to, dřív sme chodili společně, aktivně na procházky, každé ráno a teď je špatně, že chci na vzduch a ne se válet v posteli a koukat na seriál :(

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Já bych vám řekl,kde je problém.Ale líbit se vám to nebude.Je to líná vyčůraná potvora.. Já bych jí dal ..koukat na seriál

hodnocení

9x

Nerieste to, robte si po svojom. Oblecte sa a chodte von so psom. Povedzte jednu vetu "idem sa prejst so psom, ides aj ty?"

ellen*
hodnocení

7x

Skoro všichni se tady upnuli na tu jednu konkrétní situaci. Ale podle mě je podstatnější, že píšete, že ona Vám STÁLE vyčítá, že děláte něco špatně. Tyhle rozmazlené, ukřivděné a stále nespokojené nanynky, to není pro vztah, natož pak pro život opravdu žádná výhra. A bude se to jen zhoršovat. Jakmile nebude po jejím, bude zle. Zpočátku se asi snažila a dokázala trochu ovládat a přetvařovat, dělala s Vámi aktivity, které bavily i Vás. Ale už to nějak přestává fungovat. Představte si život se ženou, která Vás bude neustále peskovat a nikdy jí nic nebude dobré. Vidím to u jednoho vzdálenějšího kamaráda. Bohužel už si pořídili děti, ale toho dotyčného manželčiny neustálé nálady a výčitky už otrávily natolik, že už tři roky spolu téměř nepromluví slovo. Jí to až tak nevadí, má postavený dům, děti co chtěla, kamarádky, sociální sítě a ob dva baráky utěšující maminku. (takže ten chudák dostává kouř ještě od tchyně) Neříkám, že u vás by to skončilo stejně, ale náznaky tam jsou. Najděte si veselou, pohodovou holku se smyslem pro humor, která nemyslí jen na uspokojení vlastních potřeb a dokáže na Vás ocenit to dobré. Třeba to nebude taková modelína jako tahle, ale bude Vám fajn a nebudete muset pořád přemýšlet, co jste zase udělal špatně. *ua*

idanova*
hodnocení

4x

Zdravím. Nevím, zda děláte něco špatně stále, ale 1 věc děláte tak "nejblbějc", jak to jen jde. ...Tulíme se do půl 9. v pelíšku. Přitom sem dal přítelkyni i tu pusu... To znamená pořádná vášeň se vším všudy doplněná smrští slov o vaší lásce k ní, nebo jen skutečné přitulení a odfláknutou pusu? A to celé s myšlenkou na sebe, protože vám se chce na vzduch a na psa, který potřebuje na procházku? A ještě to klidně řeknete nahlas! A nevíte, co děláte špatně? Chlap k ničemu, co by mi dal, aby se neřeklo, 1 pusu, a to ještě asi i omylem, by se vedle mně válel do půl 9 v posteli maximálně 2x. Milej zlatej, kvůli vám já bych neuronila ani slzičku a už byste měl kufr za dveřmi. Bóže, to jsou dnes vztahy... Ida

joudic*
hodnocení

3x
asi chce vasen, mazleni a ranni sex a ne typka co vyskoci v 8 z postele s navrhem prochazky krmit ptacky na hrbitov
Ty jsi ale znalec žen..To mě nenapadlo..ona chtěla obtáhnout*zed* On nechtěl krmit ptáčky,ale venčit psa a projít se..Ale slečna chtěla krmit ptáčkem;)
joudic*
no jen aby nechtel vzdycky se psem, kdyz ma dojit na vec, protoze pokud uz i breci, tak to posledni o co jde, je ta jedna prochazka. A nejde jen o ptacka.. I tu pusu ji dal prece *vtip*, to je vasne teda. To bude mnohem hlubsi problem.. zrejme zakonceny rozchodem z jeji strany.
liska5

Žena neví, co chce, ale nedá pokoj, dokud to nedostane. Tak měla být ona trochu akční. Tyhle náznaky a doměnky, to je neštěstí...Tak se jí zeptej, jakou ona měla představu o dnešním ránu. Že chlapi neumějí tak odezírat a věštit.

Přesně! Kouká to jak boží umučení a "něco" chce.Ale bohužel křišťálovou kouli nemáme.Je ti něco? Nic .Stalo se něco? Nic.Provedl jsem něco? Nic.Šahnete na ní a ..nech mě! Nemám náladu, teď ne. A pak jako má chlap dělat co? Znásilnit jí? Asi né, že?

hodnocení

3x

Opět chlap a opět si na internetu stěžuje na ženu - a pak že jsou to ženy, kterým pořád není něco dobré a mají tendence rozbíjet jinak fungující vztahy. Škoda, že vám tady rádcové nepíšou podobné odpovědi jako by psali, kdyby si tady na to samé stěžovala žena - tzn. Jakou sis vybral, takovou máš, tak nehudruj! Drž hubu a krok, spokoj se s málem a buď rád, že má slečna dobré srdce.

23.12.21 13:31

*palec*

Ono je to trochu inak, v snahe niekoho ulovit predstieraju obe pohlavia napr zaujem o turistiku a drzia dietu. Potom, ked ho / ju maju isteho, nastupi rutina a gauc + pivo alebo gauc + cokolada + "romanticke" tv kraviny.

@peter: Tak já jsem třeba nikdy nedržela žádnou dietu proto, abych někoho sbalila... Ale je pravda, že když byla nezadaná, vždy jsem měla lepší postavu než když jsem byla ve vztahu. Single žena má víc času na pravidelné cvičení, relax a hlavně může si vařit zdravěji, což ve vtzahu ne vždy je tak snadné, protože chlap chce pořádné jídlo a ne žádnou dietu. Pak samozřejmě ani nemluvě o období těhotenství a malých dětí, které je náročné jak fyzicky, tak psychicky a rovněž si vybírá svou daň na ženské kráse. Takže pokud žena v průběhu vztahu ztloustne, dost pravděpodobně tato skutečnost může mít původ právě v tom vztahu.

hodnocení

2x

Udělejte jí pápá. Kdoví, co jí jebe. Dnes je každá druhá holka zralá na psychinu.

hodnocení

2x

No a Vy, místo abyste si teda šel na tu procházku se psem, tak jste zasedl k počítači, abyste se "vyplakal" zase Vy. A co teda na to ta Vaše přítelkyně a pes? *co* Já si myslím, že nic, protože podle mne ani neexistují. Tady se lidi můžou s radama přetrhnout, a Vy nic. Asi už si ani nepamatujete, co jste ráno napsal, a kam.

hodnocení

0x

Shodou okolností jsem předevčírem shlédl film Teorie tygra. Nelituju nevyspání, šlo to pozdě večer. Doporučuju ke shlédnutí všem osobám obou pohlaví. (příslušníci třetího pohlaví a dalších mohou vynechat :)) Jako by mi to něco připomínalo...

liska5

To snad viděl každej. To není nic nového. Ale vystihli ty situace i ty typy, co? Včetně těch mladejch...

nov
hodnocení

0x

Za předpokladu, že vstáváte o půl 9 z postele, tak je mi spíš líto vašeho psa. :-D

Proč? Já vstávám mnohem později. Se psem se dá jít ven i třeba ve dvě ráno. 8 hodin v poho vydrží.

itguru2

Taky chodím se psem až kolem 10. Je to o tom, v kolik šel naposled. Ten můj v 1, někdy ve 3.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]