Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lyžování v Rakousku/Německu

Od: anetasynk odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, o Vánocích bychom rádi s dětmi vyrazili na pár dní na lyže. Poradili byste mi prosím nějaké dobré a velké skiareály, které nejsou daleko. Bydlíme v Klatovech.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

350km od vas je Schladming Dachstein, 4 prepojene kopce + sankarska draha v cene denneho listka.

Do Rakuska ale len s 3x ockovanim, inak vas nepustia.

hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, co zase Rakousko vymyslelo, bych jel raději na Špičák, máte to kousek.

Chápu že to není ideální, ale pokud jde o jednodenní lyžování..

Také jsem chtěl se synem do Rakouska, ale to co zase vymýšlí, to jim "nežeru".

Rakusko sa mi paci, kto ma ockovania, nemusi vnutri hotela nosit respirator, aspon v septembri to tak bolo.

Jenže aktuálně buď třetí dávka očkování, nebo dvě dávky a PCR test.

Takže když pojedu na den na lyže. já musím mít třetí dávku (už pomalu mám "nárok") a syn, který je očkovaný v říjnu, musí mít ještě PCR test.

Tak to ať jdou do háje...

A do dvou měsíců to bude muset být čtvrtá, pátá...desátá dávka..?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]