Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návod horkovzd.friteza silvercrest air fryer shf 1400 ai

Od: juglans® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,koupila jsem si z Lidlu horkovzdušku,bohužel,já nejsem schopna číst návod.Hledala jsem video v češtině,nenašla možná jen neumím hledat.Prosím vás pokud je někdo šikovnější na hledání a pomohl by?Nebo jestli někdo má již z Lidlu fritézu zajetou,mohl by mi poradit?Prosím vás ostatní,odpustte si poznámky proč nemůžu číst.Prostě mi to nejde a bez komentáří prosím,neuměla bych to vysvětlit.děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Já myslím, že by bylo nejlepší, kdyby Vám to někdo ukazal přímo doma. Příbuzní, sousedi ap. Protože když Vám to někdo bude vysvětlovat tady, tak to stejně opíše z návodu, pokud ho má, nebo to popíše vlastními slovy, ale to může být taky problém. Já sám ale horkovzdušnou troubu nemám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]