Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, od pátku mám zásilku v Z-Boxu ale schránku nelze otevřít. Při stisku tlačítka "Otevřít schránku" v jejich aplikaci se na straně Z-Boxu ozve zvuk a následně aplikace napíše: "Zásilku není možné vyzvednout, kontaktujte podporu".
Na podporu jsem opakovaně volal, zásilku zkontrolovali (telefon, umístění zásilky, uhrazení dobírky) poradili přeinstalovat aplikaci, restartovat telefon, zapnout BT a GPS. Vše provedeno bez úspěchu.
Z-Box evidentně s telefonem zakomunikoval, protože po stisku tlačítka v telefonu Z-Box vydal zvukový signál. BT i GPS normálně používám v autě takže telefon je určitě funkční. Dobírka je uhrazena přes tu jejich aplikaci již z pátku a vidím i u své banky, že částka mi byla stržena.
Takže nevím, na podpoře nepomohli, ta jejich aplikace neřekne důvod proč vyzvednutí není možné.. a ze zásilkovny mi přišel email že dnešek je poslední den na vyzvednutí.
Nesetkal se s tím někdo?

0x
Před chvilkou podobné téma...
Mrkněte se do aplikace zásilkovny, jestli máte povolenu funkci poloha.
0x
Mi to šlo otvírat opakovaně, neklidní jsem na Vyzvednuto
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.