Nejste přihlášen/a.
Neví prosím někdo jakou maximální částku mohu pobírat z PP měsíčně?
Jde mi o to že bez zdanění nemohu vybrat všechno najednou tak kolik tedy maximálně za měsíc? Do pojišťovny to mám daleko na konzultaci.
My nevíme jaký druh jste si sjednal - penzijní připojištění, pojištění, spoření atd. Také je rozdíl měsíční výplaty k invalidnímu důchodu, starobnímu atd. Vše musíte mít ve smlouvě.
Pojišťovnu máte daleko, ale telefon snad máte blízko. Informace získáte u svého ústavu, kde jste smlouvu uzavřel.
No myslel jsem, že to tu bude někdo vědět. Jde o obyřejné penzijní pojištění. Ve smlouvě to není.
Takhle ale můžete odpovídat na všechny otázky a poradna pak ztrácí smysl. Najdi si, zavolej, vyhledej, obrať se na doktora, právníka, automechanika...atd.
Co je to "obyčejné penzijní pojištění"? I když jsem tak nějak z oboru, tak tenhle termín prostě neznám. V laické mluvě se za ním může skrývat prakticky cokoliv.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.