Nejste přihlášen/a.
Situace je takova, ze vysledky PCR testu dostanu, jak vsude uvadeji, do 48 hodin, i kdyz ve vetsine pripadech do 24 hodin, nekdy ale az do 3 dnu. Tak jsem tedy sel se otestovat dva dny pred odjezdem autobusu a cesta do CR autobusem trva temer 24 hodin. Na certifikatu PCR testu je cas, kdy jsem byl na testu, nikoliv cas vystaveni vysledku.
Co jsem cetl v ruznych zdrojich, tak v CR i c Nemecku je platnost PCR testu 72 hodin. Prujezd prez Nemecko, resp. vstup do Nemecka je OK, hranice CR bych mel prejizdet cca 30-90 minut pred skoncenim platnosti PCR testu (72 hodin), v cilovem miste v CR to uz ale muze byt 2-3 hodiny po skonceni platnosti.
Ted otazka, nebude s certifikatem problem? Kontroluje se potvrzeni o testu pri prijezdu z Nemecka do CR casto a i v miste prijezdu, nebo jen na hranicich (to by snad mel test byt platny stale, kdyz nebude vetsi zpozdeni).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.