Nejste přihlášen/a.
Tak jsem si v samoobsluze na ČEZu chtěla změnit výši záloh ,ale nepřišla mi ta SMS s autorizačním kodem.Měli jste někdo stejný problém a jak jste to vyřešili? Děkuji.
Vy jste si dnes zřizovala samoobsluhu? Asi ne. Vy jste jen chtěla změnit zálohy. Máte x let stále stejné číslo telefonu? Je stejné číslo telefonu i na smlouvě s ČEZem ( pokud jste jej uvedla)?
Zkoušela jste se přihlásit podruhé? Byl stejný výsledek?
To jsem trochu popletla ,samozřejmě jsem si v té jejich samoobsluze chtěla změnit výši záloh.Vš jsem zadala správně,tak jak to je na jejich jarním ročním vyúčtování.Správné číslo mobilu ,které mám už spoustu let i číslo odběrného místa.Správně mě to vyhodnotilo jako odběratele ,ale zasekla jsem se na tom jejich kodu ,který nepřišel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.