Nejste přihlášen/a.
Lépe vycházelo platit kartou v Polsku zlotými, než v korunách...Pokud se nemýlím, načtení karty, potvrdit červeným tlačítkem, zadat PIN a potvrdit zeleným...nebo opačně?...každopádně žádejte placení zlotými... pokladní vám poradí... Něco i tady.
Se ženou máme speci čipovou, pípací, embosovanou kartu se speci kurzem na nákupy v zahraničních měnách, která funguje všude po EU i v Asii a NEUVĚŘÍTE 3 km na západ nás neskutečně okradli díky nějakému zlodějskému systému:
Platíme nákup:
Píp ...pin
platba zamítnutá
Píp ... pin ...
platba zamíntnutá
Píp ... pin ...
platba zamítnutá.
Přišla paní, přepla platební strojek a na něm najednou svítila česká vlajka, já dal ano + zaplatit a doma jsme zjistili, že jsme byly neskutečně okradeni na směnném kurzu a nějakém poplatku.
Jinak vás musím upozornit, že ty neembosované karty českých bank někde NEAKCEPTUJÍ
Dnes už to vím, ale tehdy to byl stres, plnej koš, lidi ve frontě. žena nervozní, proč nejde zaplatit.
Měl jsem v nejhorším hotovky, ale ty se mě nechtělo dávat. najednou úleva - česká vlajka ... pí a bylo to. Před tím jsem totiž tankoval u italské pumpy, platil kartou, taky svítila česká vlajka, psalo to česky a to bylo úplně v pořádku - zaplaceno do haléře. V obchodě problém. Jednom jediným obchodě problém, do té oblasti jezím nakupovat často a nakupujeme v jiných obchodech, kde vše funguje ok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.