Nejste přihlášen/a.
Jo, proc ne. Cenu za 10 let muze mit vyssi, popripade stejnou. Pokud to neni neco pred spadnutim, s deravou strechou, sel bych do te garaze. Hlavne at stoji na svem vlastnim pozemku. Ja mam tak garaze 3. Kupoval jsem je za cca 90tisic. A pred rokem jsem prodal ctvrtou za 300 tisic. Kupovana za 120. Ale mel jsem ji pres pul republiky.
A proč by jí měl hned prodávat? Jen at jí nechá klidně jen tak ležet a uvidí jak bude třeba za 2-3 roky překvapenej kolik stojí
Lukassi
Za 100.000,- je nejlevnější v Karviné a v Ostravě začínáme na necelých 200.000,-Kč ale jsou tam i za 450.000,-Kč.
Nájmy začínají na 1.500,- ale to jak vidno nikdo nechce ... takže těch vašich 1200 je reálných, ... Hlavně neplatiči. to je příběh sám pro sebe.
Garáž je dnes podle mě blbá investice.
Opravdu jsou lidé, co si pronajímají garáž? Chápu to snad v lokalitě, kde není šance rozumně zaparkovat a pronajmu si tak parkovací místo. Ale jinak?
Ano jsou. Syn bydlí v bytovce a do garáže se auto nevejde. Jsou tam 4 x sjezdové lyže, 2 x běžky, lyžáky + příslušenství, 4 x brusle + hokejky, boby, 1 x sáňky, 5 x kola, pak zímní nebo letní gumy, stan, spacáky, nespočet míčů a víc nevím.S jistotou vím, že tam není místo pro auto.
Třeba v takovém Zlíně se najdou pacienti co se snaží prodat garáž za 450tis...což by nebylo na Zlín asi nějak extra na dnešní dobu. Možná by se to dalo pochopit. Finta je však v tom, že to je garáž s 15m2 s dřevěnýma vratama (a ještě malýma), takže to je tak na motorku nebo bordel. Normální moderní auto tam nedáš...Ale...myslí si co nemaj...protože Zlín..třeba u nás se najdou ještě vypatlanější co si myslí, že garáž prodaj za 0,5mega dokonce jeden se snaží za 699tisMusím se smát. S průměrnou hodnotou vozového parku, která je u nás tak 250tis/vůz a průměrnou kupní sílou, si může koupit garáž za víc jak 300tis akorát blbec. Taky to tam leží už nějakej pátek...
@Krtek6 - k těm cenám garáží Zlín
předstatve si Pana X, který prodává v bodě A podnik s komunistickou technologií - 1978 a 1 vstupně výstupním portem s kapacitou na škále 100 za 150,000.000,- Kč ještě tají výsledek a rozvahu.
předstatve si Pana Y, který prodává v bodě B (+40Km) NEMOVITOST se západní TECHNOLOGIÍ - 1996 a 1 vstupně výstupním portem s kapacitou na škále 40 za 6,500.000,- Kč
předstatve si Pana Z - INSOLENČNÍHO SPRÁVCE, který prodává v bodě C (+80km) bývalý komunistický podnik se západní technologií - 1989 a 5 vstupními 6 výstupními porty s možnosti balení zpracování s kapacitou na škále 400 za 64,000.000,- Kč, no nakonec se toho nezbavil !
1 vstupně výstupní zařízení = TRAGÉDIE a vzdálenost je vůbec nepoočítá. Ba naopak se výhoda C.
PÁN X si stojí za svým ...
Největší podnik v CZ
krtek6: vidim to podobne. A stale nechapu, kdo si takovou starou garaz pronajme s vyjimkou oblasti kde se jinak zaparkovat neda, takze si vlastne kupuje parkovaci misto. Za tech 15tis co zaplati rocne za pronajem ma pojisteni, ktere mu krome kradeze auta kryje i dalsi skody. Neumim si predstavit ze se nekdo tak boji o auto ze si pronajme garaz ale nema poradne pojisteni. Chapu, ze nekdo ma garaz plnou kolo, lyzi, a dalsiho. Ja to tak taky mam a auto nechavam venku. Mozna nejaky kutil, mozna podnikatel jako skladove prostory. Fakt by me zajimala cilova skupina lidi pronajimajici si garaz za 1500,- mesicne..
bz:
@ KSRA
Jak jste dosáhla toho, že máte zeleně podsvícený nadpis? Děkuji
Vysvětlení je ve FAQ / vpravo na stránce nahoře mezi registrací a kontaktem.- poradte.cz/...
V Brně - Nabízíme k prodeji privátní garážové stání pro dvě vozidla,40 m².A cena? Vskutku lidová - 2 950 000,-Kč.Jinak jinde v nabídkách od nějakých 500 000,-Kč po 1 000 000,-.Pronájmy jsou různé od 1 000,-Kč po nějakých 2 500,-Kč.
Je to zajímavé a bohužel nejste první, koho to napadlo. Garáže se dnes skupují houfně, takže roste poptávka po koupi a klesá poptávka po nájmu, to je jediné úskalí.
já si myslím, že garáže už narazily na svůj cenový strop...včetně nájmů...jak jsem psal výše..nikdo si nebude kupovat garáž, která je dražší jak jeho auto...je to neekonomické...navíc...co tak sleduju globálně...tak ty garáže jsou spíš takový chlívky, o který se nikdo od postavení nestaral, než odpovídající zázemí...
Samozřejmě nevím, jak se to vyvine, ale vše se řídí nabídkou a poptávkou. Zatím je docela hodně těch, kteří chtějí do garáže jen uložit peníze, takže pro ně svým způsobem, čím dražší, tím lepší. Spíš si myslím, že pomalu, ale jistě bude klesat poptávka po nájmu, protože jen zřídka se najde garáž k pronájmu hned vedle baráku. Dnes mají auto převážně lidi, kteří ho denně používají a jezdit 20min MHD do garáže, abych pak jel 20 min autem do práce, to asi nikdo absolvovat nebude. Kdo autem nejezdí, ten si ho dnes nekupuje, protože je to drahý přepych vydržovat si auto, které nejezdí.
@Krtek6 - k těm cenám garáží Zlín
předstatve si Pana X, který prodává v bodě A podnik s komunistickou technologií - 1978 a 1 vstupně výstupním portem s kapacitou na škále 100 za 150,000.000,- Kč ještě tají výsledek a rozvahu.
předstatve si Pana Y, který prodává v bodě B (+40Km) NEMOVITOST se západní TECHNOLOGIÍ - 1996 a 1 vstupně výstupním portem s kapacitou na škále 40 za 6,500.000,- Kč
předstatve si Pana Z - INSOLENČNÍHO SPRÁVCE, který prodává v bodě C (+80km) bývalý komunistický podnik se západní technologií - 1989 a 5 vstupními 6 výstupními porty s možnosti balení zpracování s kapacitou na škále 400 za 64,000.000,- Kč, no nakonec se toho nezbavil ! Největší podnik v CZ
1 vstupně výstupní zařízení = TRAGÉDIE a vzdálenost je vůbec nepoočítá. Ba naopak se výhoda C.
PÁN X si stojí za svým ...
možná špatně rozumím větě:
Vyřízení nepřepisu by mi nevadilo jezdit takovou dálku, ale dělat prohlídky a řešit případné neplatiče.
Jak se to řeší?
Já vlastním nemo na dálku, koupil jsem ji před 9 lety od exekutora, 5 let jsem řešil vlastně URBEX + místo pro přespávání a souložení místní mládeže, pak prskla střecha, 2 mio do rekonstrukce všeho, a dnes tam jezdím na chalupu. O nějakým pronájmu u mě nemůže být ani řeč, protože jeden z klientů se takto neplatičů 8 let nemohl zbavit a ono platit 5.000 za byt každý měsíc někomu po dobu 8 let, je dostatečným trestem proč NIKOMU NIKDY NIC nepronajmout, protože v dnešním KOCOURKOVĚ je nájemce slabší stranou nájemní smlouvy.
Garáž je samozřejmě něco jiného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.