Na toto se těžko odpovídá,když člověk nezná váš příjem,představy o bydlení,v které lokalitě v čr chcete bydlet.Někdy si člověk musí vybrat i místo,kde jsou prostě nájmy nižší.Mám nízký příjem jen důchod,ještě živím dceru a musíme zvládnout byt 1+1 za 8000kc + elektřina a to se dá.Dražší bych také neutáhla.vybrali jsme si oblast,kde to takhle je přitom do větších měst velmi blízko.Byt máme pěkný,levný nájem je daný jen kde se nachází.
Jak to mame vedet? Nepises nic o cistem prijmu, o vysi najemneho. Ale pokud budes kazdy mesic objednavat 3 GOGO tanecnice a strkat penize za kalhotky, tak to sam neutahnes.
Já jsem si ten malý byt nakonec koupila na hypotéku a ve výsledku platím míň než v najmu. A mám nějakou jistotu na důchod, až ho splatim. Bylo to ale už pár let zpět, teď jsou ceny vyšší. Ale ani teď by mě hypotéka nevyšla dráž než nájem.
Me se do podnájmu sám nikdy nechtělo, protože jsem věděl, že to muže byt o půlku levnější, kdyz si někoho najdu. Nicmene pokud vám nic nezbývá, tak bych si našel něco levného, nějaký 1+kk za 6-8tisic. Stejně vám nic nezbude, pokud nechcete mít spolubydlící do 40let věku.
Budete se divit, ale je spousta majitelů, kteří chtějí do pronajímaného bytu jen jednoho tichého nájemníka, nejlépe muže a klidně k tomu upraví i cenu, hlavně záleží zda máte stálý příjem a solidní zaměstnání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.