Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Atrofie mozku

Od: kira odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, na vyšetření mi zjistili mírnou periferní atrofii mozku vysoko FP. Chci se zeptat, je to nějak vážné? Paní doktorka řekla, že to nic není, ale já mám strach. Beru psychiatrické léky a mám strach, že se to nějak zhorší nebo něco. Měla bych vysadit antipsychotika? Prosím poraďte. Dekuji a krásný zbytek dne *srdce*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
A já si zase myslím,že od toho jsou lékaři,aby vysvětlili pacientovi,co jeho diagnóza obnáší a na co je dobré se připravit,dát si pozor a tak. Takže pokud máte jakékoli pochybnosti, směřujte svůj dotaz na příslušné odborníky,neurolog,psychiatr. Tady na poradne toho moc nevykoumeme a Vy se zbytečně topite v nejistotě.

hodnocení

2x

Můžete si vyžádat názor od druhého lékaře, psychiatra, neurologa.

Tady vám nebudeme psát, že máte vysadit psychiatrika.

kira
hodnocení

Já vím, jen mě zajímalo, jestli o tom někdo něco neví. Děkuji
Přesně,pod to bych se podepsala

liska5
hodnocení

2x

Nic si sama nevysazujte! Předepsané léky tady mohou působit příznivě na mozek. Jinak kdyby nám všem udělali podobná vyšetření, bude nás s takovým nálezem víc. Pro zajímavost, mozkové buňky všem lidem od ukončené puberty už jen ubývají. Důležité jsou spoje u těch stávajících, které udržíte aktivním životním stylem. A jestli paní doktorka řekla, že to nic není, tak to je nevýznamné.

Napíšu Vám příběh: Kdysi jsme měli jako učitelé povinný RTG plic. Přišlo nám většinou všem podobné vyjádření: Nález odpovídá věku. Jeden takový suverénní kolega s tím nebyl spokojený, cítil se lepší, mladší a zdatnější. Nepřenesl, že by na tom měl být stejně, jako ostatní, a tak požádal lékaře o přesnější nález. A přišlo mu, na které plíci má jaké nedostatky, kde má zhojené záněty, srůsty a vápenaté výplně...:-D

@liska5 - Jj, mluviti stříbro, mlčeti zlato *smich* *palec*
liska5

Nebo taky: Moc zví, kdo se ptá...

Taky, taky *hledam*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]