Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už mi přišla druhá SMS "vaše objednávka je připravena k vyzvednutí".
Jde o jiné město. Adresa totožná v obou smskách.
Má otázka zní: Je nějak právně podchyceno takovéto jednání - vydává se dotyčný za mě už jen tím, že uvede mé tel. číslo?
Není mi to moc příjemné a nerad bych někdy v budoucnu řešil nějaké nesrovnalosti s tímto spojené. Máte podobnou zkušenost? Jak jste ji řešili vy? Děkuji
Pokud se to nebude opakovat, tak asi jen někdo spletl číslo (chybně zadal a oni teď kontaktují vás), podvodníci chtějí peníze, byť třeba jen 10.-Kč.
Pokud se dá zjistit, kdo to posílá (e-shop a pod.) tak bych jim zavolal na tel. který mají uvedený v kontaktech (ta sms většinou chodí z čísla, kam se nelze dovolat) a řekli jim, že je to asi omyl.
znám to, měl jsem datovou kartu od Tmobile a šlo se na ní dovolat dokonce z ní i volat a chodily mi stejné SMS k vyzvednutí zboží, tak sem zašel k operátorovi, seznámil ho s problémem a požádal o jinou kartu a je klid..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.