Ahoj...zrovna jsem dočetla knihu gejšu..mám v seznamu hrozně knih ale nemám peníze abych koupila. Je ještě nějaká kniha třeba z období Holokaustu v PDF. Díky.
Zdravím, viz pravidlo 7 zdejší poradny: Je zakázáno nelegální šíření autorských děl.
Aspoň vás naťuknu: na Databázi knih si vyhledejte štítek, co vás zajímá a zagooglete, jestli najdete PDF verzi. Nebo buďte "staromódní" a skočte do knihovny.
tazatelka
Hodně knih co mě zajímá tam není. Ale taky možnost.
Všechno není nelegální, někde knihy k dispozici jsou! Viz: skrblik.cz/... Nebo zadejte na google stažení knih zdarma nebo podobný text a najdete tam spoustu odkazů.
Osobně mám, ve svém smartphonu, přes 3000 knih (titulů) našich i světových autorů, ve formátu epub, stažených z netu. A čtu je v aplikaci ReadEra (OS Android). Na PC a v NB pak možno číst rovněž dobře pomocí aplikace Icecream Ebook Reader. Do smrti je nemám šanci všechny přečíst. Mimo to pak rovněž mnoho audioknih v mp3, těch ale méně. Mohu číst, případně poslouchat, kdekoli a kdykoliv, když mám čas a náladu.
třeba i na alza.cz jsou občas zdarma e-knihy... a na jiných webech s knihami... nebo v různých časopisech občas jsou třeba na CD... já měl zdarma na CD toto můžu poslat na mail třeba konkrétní knihu - je to malé - si vyberte
Mam spoustu knih v pdf. Hodne i z obdobi II.SV, ale stejne pokud me nejaky titul zaujal, tak jsem jej v nejake sleve koupil, proste jsem jej chtel mit. Doporujici Souostrovi gulag, sice jsem se se zatim nedostal nad 150 stranek, ale kazdy by si to mel precist. Mam i neco o valce od Belgicana a Francouze, myslim jeden byl Deggelle, oba slouzili v SS na vychodni fronte, trosku pohadka, ale i neco reality tam je. Jeden z nich byl pak i ve Vietnamu, to uz je drsnejsi cteni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.