Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pečený,nebo instantní caj

Od: kaspar odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, potřeboval bych poradit,je možné koupit v nějaké Lékárně, pečený čaj-popr.instantni caj pro dospělé.Kdo už kupoval,má nějakou zkušenost.Diky za informace.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Do dárkových balíčků občas přibalím pečený čaj 60ml sklínečky s různým zajímavým ovocem. To jsou v podstatě takové řídké džemy. Kupuji v Asturu / velkoobchod/, kde je to o třetinu levnější. Ale není to pro lidi, co nemohou cukr.

K jakékoliv instantní potravině, jsem skeptická. Instantní čaj bych nechtěla dostat.

Mně by spíš udělal radost sypaný čaj, třeba bílý či nějaký vzácný zelený, ideálně Ahmad Tea Milk Oolong. Měla jsem z Anglie, ale určitě se sem vozí. Ještě mi chutná Rooibos Caramel od Teekanne, taky to není vyloženě čaj.

Napadl mne ještě ten, co se rozvíjí v konvici. Kvetoucí čaje. Jsou s různými příchutěmi a jako dárek výborný. Zn. VeltaTea např.

hodnocení

0x

Rozhodně pečený čaj! Např.: pecenecaje.cz/...

nov
hodnocení

0x

Zkušenost nemám, ale zde máte na výběr. lekarna.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]