Nejste přihlášen/a.
A týkají se mně vůbec když jako Čech z ČR budu dál v ČR?
jinými slovy v ČR pro Čechy to nic neznamená
doplněno 14.12.21 09:18: Mám tady lepší formulaci otázky: pokud nepojedu do zahraničí, tak se mě to netýká a nikdo ho po mě v ČR nemůže chtít (pokud prokážu že nejsem cizinec) a podmínky nařízení eu covidpassu jsou efektivně nic?
0x
Nechápu co má tahle otázka za smysl. Pokud bude někde stanovena povinnost předložit certifikát, tak i tom nebudu přemýšlet a prostě ho ukážu.
Souhlas. Rýmičkáři a antivaxeři by raději přemýšlet neměli, protože pak z nich padají perly jako z ústřic ![]()
Ale dotaz zní, podmínky nařízení eu o covid passu.
Rozebereme si to. Nařízení eu . Jmenuje konkrétní "o covid passu" (možná má oficiální jméno). A jaké jsou podmínky tohoto nařízení (když se píše o dodržení nebo splnění)..
Nic v dotazu o předložení nebo certifikátu, testu nebo židovské hvězdy nepadlo.
Proto jádro dotazu je, co znamenají (podmínky (nařízení eu (o digitálních certifikátech covid passu)).
A konkrétně: týká se mě toto nařízení, pokud jako Čech nebudu v zahraničí, ale zůstanu v Jurisdikci ČR. Jestli pak pro mě platí podmínk.y. (Platí v tomto případě logika, že pas se ukazuje jen v cizích zemích a proto v ČR pro čechy žádný pas povinnost není. Netýká se výsledku testu,očkování...)
0x
Vy jste poslední půl rok prospal?
Jak to, že ho po Vás v ČR nemůže nikdo chtít? Chtějí ho v restauracích, kinech, divadlech, atd.
Například dnes v restaraci, kde již u vchodu avizovali "u nás vás lustrovat nebudeme", nic nechtěli. Akorát se na mě ostatní divně dívali, když jsem po posazení ke stolu měl roušku.
0x
Tečku nemám a nevím proč bych takovou pofiderně splácanou aplikaci měl používat. Pokud někdo po mně chce, tak buď mu ukážu certifikát na papíru nebo tentýž v mobilu.
Arne1. Já se snažím, opravdu snažím vcítit do myslí lidí, jako jste vy. Nemůžu pochopit, jak někomu přijde normální ukazovat někde v hospodě papír, který svědčí o tom, zdali jste ta správná osoba, než jiný člověk. Přijde vám to v pořádku, vždyť evropské právo zaručuje rovnost mezi svými obyvateli. To, že někdo na základě jakýchsi pofiderních pravidel nemůže nejen jít do restaurace, ale dokonce je vyhozen z práce, přijde vám to normální?
Abyste mi rozuměl, já nezpochybňuji vaše právo nosit u sebe jakýkoli certifikát a ukazovat je jak libo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.