Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatně doručená informace z trasování

Od: ruzickova odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, dnes přišla na telefon mého zemřelého manžela zpráva o kontaktu s nakaženou osobou, kterou oslovují "pro Annu P." evidentně tato zpráva není na správném místě a já nevím, protože neznám číslo, ze kterého zpráva přišla, nevím, komu dát vědět tuto skutečnost, aby paní Anna mohla reagovat. Nechci za ní nic vyplňovat, protože ji neznám.

S pozdravem, Růžičková.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Nechte to být.
Užijte si hezké svátky.

tabletka*
hodnocení

1x

Doporučuji se na to vykašlat, ondyno se to stalo mě a ani na hygieně, ani dotyčná osoba mi nepoděkovaly. Tak ať si to řeší jak chtějí.

hodnocení

0x

můžete to nahlásit na covidovou linku 1221. Nic dalšího nejde dělat. Je taky možné, že si někdo? starší, senior, spletl číslo, když vyplňoval rizikové kontakty, a vyšlo z toho číslo vašeho zesnulého manžela.

hodnocení

0x

jestli se vám hygiena/trasovací centrum oznamte ,že jde o chybu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]