Ahoj, poradíte mi prosím? Takže to vždycky začne tak, že například použiju vlhčený ubrousek a začnu mít pocit, že v něm byli chemikálie a zemřu. Pak náhle denně mám pocit, že mám v pití něco špatného a vyměním si ho, protože to nemůžu pít. To samé jídlo.Mám to všechno v hlavě a nedokážu to zastavit. Musím říct, že nevím, čemu věřit. Taky mám občas pocit, že mi někdo čte myšlenky, nebo že nejsem v realitě.
Psychologa bych asi rovnou vynechala, tohle chce psychiatra. Mohlo by jít o obsedantně-kompulzivní poruchu nebo projevy paranoidní schizofrenie. Případně nějaká psychóza. Nechci strašit, ale chce to řešit, aby se stav nezhoršoval. Léky pomohou.
Pěkný den,tohle chce konzultaci s psychiatrem a psychologem. Pokud už k nějakému docházíte,je třeba mu to sdělit Pokud ne,je dobré si nějakého odborníka najít.
V této covidové době, kdy ekologové by rádi s podílelem evropy 8% znečištění zachránili svět, kdy Čína za chvíli zdaží vše, kdy energie a jejich cena leze nahoru, kdy zprávy v televizi, na netu jsou plné mrtvol a jiných jobovek má skoro každý nějaký "svůj strach".
Kdo ne tak se nepřizná, nebo je flegmatik.
Návštěva a pokec s psychologem není nic za co by se měl člověk stydět.
Dobrý den, může se jednat o jasného ,,Stihomam" nebo trpíte náznaky _schizofrenie,. Objednejte se telefonicky k nějakému psychiatrovi a objednejte se na schůzku
Zdravím, doporučuji tenhle pdf text, třeba se v tom uvidíte a porozumíte svým stavům a dojdete k přesvědčení, že váš stav je třeba řešit s odborníkem, psychiatrem. psych.fnplzen.cz/...
Dobrý den, moc všem děkuji za rady. Donutilo mě to to řešit a paní doktorka mi vysvětlila, co se to semnou děje. Upřímně to co jsem tu napsala nebylo vše, co mě trápilo a je to možná schizofrenie , Teď mě čeká psychologické vyšetření a pak bych mohla vědět, co mě doopravdy trápí. Tak snad to dopadne dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.