Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obuv - uznání reklamace

Od: zdenda5 odpovědí: 20 změna:
Cca dva měsíce nosím nové zimní boty z Deichmann u a již se mi začaly loupat. Myslíte, že má cenu zkusit reklamaci? Dost mě to naštvalo, chovám se k nim opatrně a stejně se takhle rychle zničily...
Obuv - uznání reklamace

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

6x
Nic nezkoušejte. Reklamujte. M.

A nedejte se, co jsem tak slyšela, tak konkrétně Deichman má při reklamaci milion výmluv proč reklamovat nelze.

bz*

@m123

dal bych ti bod, ale není kam

tomas13
Deichman je na reklamaci nejlepší. Osobně jsem tam v roce 2013 koupil boty a po 3/4 roce se prodrela podrážka, tak jsem reklamoval a od té doby tam chodím po 3/4 roce reklamovat a mám stále nové boty :) vždy to proběhne hladce a bez nějakých vytáček.
re4zon
Tak jestli uznaji prodrenou podrazku jako reklamovatelnou zavadu po 9 mesicich a jeste opakovane, jsou to totalni pitomci *smich*

hodnocení

2x
Reklamaci podejte, pokud se rázně neozvete, nic nevyřešíte. A pak dejte případně vědět, jakou Hurvínkovskou výmluvu měli...

bz*
hodnocení

0x

NEEEEE ! Žádná reklamace ! Vy jste v těch botech totiž chodil, že? Že jste v nich chodil ... no to nesmíte. Ty boty jsou ušity na maximálně 25Kg Vaší váhy a maximálně 3 kroky za měsíc. Takže jste porušil podmínky reklamace.

Samozřejmě odnést a reklamovat. A pozvěte si Černé ovce.

JOOOOOOOOOOOOOO a nezapomeňte nám pak sdělit jak jste dopadl.

Podle mých zkušeností je přístup Deichmana k reklamacím velice seriozní. Takže bych to neviděl na nějaké problémy.

bz*

Já jsem popsal svoje mnohaleté zkušenosti. S jakou firmou to bylo, už nevím. Až přijde žena, mohu se jí optat.

hodnocení

0x

Kdysi bývaly boty z opravdové kůže, zažily kdeco a vydržely i nemožné. Pamatujete třeba jako děti kožená bagančata? Žádná paráda, ale k nerozbití.

Reklamujte. Po 2 měsících tohle není normální. Nikdo nedá peníze jen za to, aby koupil boty z nějakého papíru a po 2 měsících je vyhodil. A dejte vědět, jak jste dopadl. Tohle opravdu už není normální. Ta kvalita je už dneska úplně někde jinde, nemohu napsat, kde, aby mě neblokli. :-D Jaga.

Dneska jsou boty taky z opravdové kůže. Ale ne ty za 500. Tohle je nějaká koženka.

hodnocení

0x

Deichmann?
Nikdy !
Prodávají samé nekvalitní klumpy *zed*
Okamžitě je reklamujte a kupte si třeba od Baťy nebo Reikeru.
Tam jsou kvalitní a kožené boty.
Ta investice se vyplatí, ne nadarmo se říká : " Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci. "

Tak pozor, zrovna včera jsem koukala na polobotky od Rieker, které jsem si koupila letos na jaře a vypadají dost špatně, a to jsem je zase až tak moc nenosila, protože nemám jenom jedny boty. Tuto značku znám už dlouho a ještě před nedávnem, jsem tam vždy kupovala kvalitní koženou obuv. Jedny kožené pantofle mám právě na nohou, a ty nosím každý den, ale ty jsou koupené před 3 roky. Jiné pobotky už mám asi 6 let a pořád jsou nositelné. Stélka u těch starých bot je opravdu kožená, dneska to je nějaká vložka s tenkou koženou vrstvou, nebo co to je, a vůbec všechno je v porovnání s tím, co prodává značka Rieker dnes, je úplně jiné provedení a kvalita té obuvi už je špatná. A to jsem tu značku měla ráda, ale už tam kupovat nebudu.

Váš názor... Já jsem s nimi spokojená stále.
Možná, že kus od kusu? *nevi*

Pokud mi boty od Deichmana vyhovují a ve správné lhůtě je vyreklamuju - tak VO CO GO?

hodnocení

0x

Reklamujte, respektive trvejte na odstoupení od smlouvy (zjevně jde o neopravitelnou vadu) a nenechte si namluvit, že jde o "opotřebení věci způsobené jejím obvyklým užíváním".

NOZ § 2161 Jakost při převzetí

1) Prodávající odpovídá kupujícímu, že věc při převzetí nemá vady. Zejména prodávající odpovídá kupujícímu, že v době, kdy kupující věc převzal,

a) má věc vlastnosti, které si strany ujednaly, a chybí-li ujednání, takové vlastnosti, které prodávající nebo výrobce popsal nebo které kupující očekával s ohledem na povahu zboží a na základě reklamy jimi prováděné...

(2) Projeví-li se vada v průběhu šesti měsíců od převzetí, má se za to, že věc byla vadná již při převzetí.

hodnocení

0x

Nechápu, jak někdo může kupovat křápy z Deichmanu. Nekvalitní, rádoby líbivé. Ani číslování nesedí, mám čistou čtyřicítku a ta mi tam byla malá a 41 velká.

Tak to máš asi špatné nohy, ne?

To teda nemám. V kamenném obchodě jsem boty nekupovala nejmíň deset let. Všechny boty si objednávám v e-shopech a až na výjimky sednou perfektně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]