Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jízdenka na regiojet

Od: herda odpovědí: 3 změna:
D.d.poradte mi lidé dobří,jak si mam koup.jizdenku pres internet,kde mi ji vytisknou,taky kde a jak ji zaplatim.Na výdej.okinku ve Svinove byla paní velmi nepříjemná,vyrušil jsem ji od klábosení s kleg.ale myslím si ze je tam od toho aby poradila!Ze si to musím koupit u ní!Řekl jsem jí že nemusim!A odešel jsem pryč,toto chovani,takové lidi by neměli zaměstnávat.Dekuji všem předem za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Jízdenku koupíte na stránkách Student Agency případně v mobilní aplikaci.
Tisknout ji nemusíte, stačí při kontrole ukázat číslo jízdenky na displeji chytrého telefonu, případně možná QR kód, to nevím.
Zaplatíte ji přes internet banking.
Pokud jsou Vám některé pojmy v mém vysvětlení cizí a nerozumíte jim, zbývá pouze vystihnout moment, kdy ta paní od okénka bude mít volno a bude tam sedět jiná.

hodnocení

3x

Typy jízdenek, způsoby rezervace a placení jsou srozumitelně popsané na stránkách Student Agency, takže není nutné spoléhat na paní u okénka. Jízdenku není potřeba tisknout. K odbavení stačí znát poslední trojčíslí a sedadlo. Pro častější jezdění můžu doporučit mobilní aplikaci a kreditovou jízdenku.
regiojet.cz/...

regiojet
hodnocení

1x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]