Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Setkal jsem se s nakaženým covidem-19, mám příznaky, ale antigenní test je negat

Od: hum odpovědí: 22 změna:
Musím ještě dodat že hodně trpím kašlem už asi tři týdny, je možné že se antigenní test zmýlil a je to jen nedoléčený kašel? Trpím cukrovkou prvního typu

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavel21*
hodnocení

5x
Antigenní test je vypovídající tak asi jako když si setřete stírací los.

pb®
hodnocení

4x
Měl jsem kontakt s pozitivním, začal jsem mít příznaky, zavolám dokrorovi a nechám se poslat na PCR. Co je na tomhle postupu nepochopitelného? Antigen je hračka na doma.

hodnocení

2x

Tohle snad máte řešit se svým praktickým lékařem?!?

doplněno 11.12.21 19:15: Telefonicky, panenko skákavá!
ellen*

Tak to je dobrý vtip. Naprostá většina obvoďáků má na dveřích ceduli, že se k nim nesmí s příznaky respiračního onemocnění, šmejdi. Moje doktorka, kdybych jí tam přišla vyprávět, že jsem se setkala s nakaženým a mám příznaky covidu, tak mě dořve, vyhodí a už navždycky mám u ní utrum. Už dva roky teda hledám jinou, ale nikdo nebere.

ale to je nápad, jít s příznaky na Covid k lékařce. Nakazit co nejvíce lidí?

Nojo, nejchytřejší anticoviďák se ozval :-D

synerb
hodnocení

1x
A než byste si došel na PCR test, tak to raději budete nesmyslně řešit zde a šířit dál. Ach jo.
hum
hodnocení

Já to řeším ale raději jsem se ještě zeptal tady. Pcr už jsem objednaný mimochodem

joudic*
hodnocení

0x
antigenni test mate treba i v pocitaci, otevrete kalkulacku napiste nahodne dlouhe cislo a vydelte ho nejakym delsim cislem, suda pozitiv, licha negativ.. nebo otevrete prohlizec a pokud prvni pismeno clanku je souhlaska, jste negativni, a nebo naopak, jak ma kdo zrovna chut
hum
11.12.21 12:01
hodnocení

...
Hahaha

hodnocení

0x

Možné to je. I pcr jsou jsou omylné.

Na PCR teprve půjde, řeč je o antigením.

ellen*
hodnocení

0x

Pokud máte příznaky, pravděpodobně o Covid půjde. Antigenní test je velmi chybový. Ale jde také o to, jaké příznaky máte na mysli. Jestli jste dostal např. rýmu nebo teplotu, nevidím souvislost s třítýdenním kašlem. Jestli jste místo kašle začal mohutně chrchlat, pak to samozřejmě nedoléčený kašel být může. Přeji, ať v případě, že půjde o Covid, máte jen velmi lehký průběh. Také si tou mrchou právě procházím.

mh
hodnocení

0x
Byla jsem v nemocnici na monoklonálních protilátkách. Byl tam také pán, který chvátal na autobus. Že to má domů 50 km. Napřed musel na městskou dopravu a potom na autobus na nádraží.
Kdvž mi volala paní z hygieny ptala jsem se na to. Paní řekla "a co má dělat?" Což je také pravda. S kolika lidma musel přijít do styku. I na nákup se může nejlépe ráno a nebo pozdě odpoledne. Tak to jenom k tomu šíření covidu.
kimbert*

Manželka dostala několikrát z hygieny smsku,že náš syn byl pravděpodobně v kontaktu s nakaženým covidem at si zajistíme PCR test-ale vždy to bylo s týdenním spožděním,test byl vždy negativní,ale kdyby byl pozitivní a kolik by za ten týden potkal lidí...Nechápu smysl toho trasování s takovým spožděním,jen vyhozené peníze.

jabraka*

S dosti výraznými příznaky na Covid 19 jsem byl odvezen na Covidcentrum i po dvojím očkování(před 8 měsíci)za deset dní mě propustili po oxygenterapii.Manželka je stále negativní.Na oba testy.

JB

pb®
Nechala si někdy manželka stanovit hladinu protilátek z krve? Můj starší syn taky pořád negativní, žádné příznaky i po kontaktu s pozitivním. Pak jsem mu nechala vzít krev a ejhle, vysoká hladina protilátek. Ale kdy to měl a jak netušíme. Mohla to být jednodenní nudle nebo škrábání v krku.

Pb, jako neznalému, že mi dáte odkaz na stránky, kde zjistím jaká je hodnota..

vysoká hladina protilátek a nízká hladina protilátek

pb®
Třeba aeskulab.cz udává od 50 AU/ml vyšší hladinu protilátek.

hodnocení

0x

co je to ten Kovit 19?

hodnocení

0x
Příznaky?
Jako že máte kašel?
Aha...Tak to potom jo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]