Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamená když mě kamarádka pohladila?

Od: mhm odpovědí: 16 změna:

ahoj, chvíli jsme tam mlčeli pak mipomalu položila moji hlavu na její rameno a chvíli mě hladila po vlasech, co to znamená?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Já si myslím, že zjišťovala jestli nemáš lupy, nebo z tebe nezačou padat piliny. Některé holky jsou hrozně rafinovaný...

hodnocení

1x

No hadaj, co asi? Mas prebrat iniciativu a pokracovat, jasny signal si dostal.

hodnocení

1x

Se jí zeptej.

Ano. Zkuste zjistit..jestli vás bere jako kamaráda anebo něco víc. Prostě se zeptejte,nebojte se. Záleží,jestli bys byste.. chtěl něco víc :)

ks
hodnocení

1x
Mel jsi ji pohladit taky... po rozkroku nebo po kozach... ma kozy?

hodnocení

0x

a ty jsi ji to neoplatil a nepokračoval dál? ale neumím si představit u takoveho činu se ještě radit na poradně?

liska5

Asi proto, že to je kamarádka, a od kamarádky to nečekal...A teď neví...

hodnocení

0x

Zdravím. Buď soucit, nebo náklonnost...Co jste udělal Vy?

hodnocení

0x

Ono jde o to co tomu předcházelo. Někdy je to úplně jinak než si třeba dotyčný myslí. Taky jsem jednou pohladila kamaráda a on si to bohužel přebral jinak. Je to 30 let a dodnes mám schovanej jeho dopis, kterej mi po mým gestu poslal. Já ho měla opravdu ráda jako kamaráda, on mne miloval. Pak už to nikdy nebylo jako předtím. Potkali jsme se pak asi po 20 letech a on mi to asi nikdy neodpustil.

Nedělejte nějaké závěry předem.

mhm
hodnocení

jde o to že mi navíc řekla že jen kamarádi ale i potom se chová takto... je vůči mě dost "kontaktní"

liska5

Tak to bylo gesto útěchy. Tak trochu mateřský způsob. Prostě holka.

Tomu se říká "kamarádka s výhodou".

hodnocení

0x

Za mě je to romantické gesto a rozhodně bych jej nebral na lehkou váhu, každopádně bez znalosti dalšího kontextu a jak v historii jste mezi sebou fungovali nelze z toho vyvodit úplně jednoznačný závěr. Každý má trochu jinak hranice s fyzickým / sexuálním kontaktem a přitažlivostí, zatímco u někoho to patří striktně jen do vztahu, někteří s tím začínají ještě v předstihu, čímž se vypovídací hodnota může dosti lišit u každého ;)
Za mě osobně stát se to mně od mé současné slečny, se kterou jsme přátelé skoro rok a je velmi stydlivá, bral bych to jako romantické gesto a projev důvěry.
Každopádně slečny bych se zeptal, jak si to s Tebou představuje, protože tato fyzická přitažlivost není podle mého názoru úplně kamarádská, ale stále Tě bere jako kamaráda, tudíž dotaz jak hodláte spolu dále fungovat je na místě. Pomůže to vám oběma, abyste třeba si neublížili odlišnými představami jeden o druhém ;) , které by pak vás mohly zbytečně frustrovat

hodnocení

0x

Rady "spytajte sa jej, ako to s vami mysli" su uplne od veci. Muz sa nepyta, muz jedna. Vztah nie je obchodne rokovanie ani uzatvaranie zmluvy. Kto sa sprava bojazlivo, ten nezasunie, cim samozrejme nehovorim, aby ste ju obtazovali. Hladi vas po vlasoch? Robte to tiez, vezmite ju za ruku, okolo pasa ...

Ruka ruke,

volačo v ruke,

ruka ve volaču,

volačo ve volaču.

bz*
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @hejkal z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]