Nejste přihlášen/a.
ahoj, chvíli jsme tam mlčeli pak mipomalu položila moji hlavu na její rameno a chvíli mě hladila po vlasech, co to znamená?
Ono jde o to co tomu předcházelo. Někdy je to úplně jinak než si třeba dotyčný myslí. Taky jsem jednou pohladila kamaráda a on si to bohužel přebral jinak. Je to 30 let a dodnes mám schovanej jeho dopis, kterej mi po mým gestu poslal. Já ho měla opravdu ráda jako kamaráda, on mne miloval. Pak už to nikdy nebylo jako předtím. Potkali jsme se pak asi po 20 letech a on mi to asi nikdy neodpustil.
Nedělejte nějaké závěry předem.
Za mě je to romantické gesto a rozhodně bych jej nebral na lehkou váhu, každopádně bez znalosti dalšího kontextu a jak v historii jste mezi sebou fungovali nelze z toho vyvodit úplně jednoznačný závěr. Každý má trochu jinak hranice s fyzickým / sexuálním kontaktem a přitažlivostí, zatímco u někoho to patří striktně jen do vztahu, někteří s tím začínají ještě v předstihu, čímž se vypovídací hodnota může dosti lišit u každého
Za mě osobně stát se to mně od mé současné slečny, se kterou jsme přátelé skoro rok a je velmi stydlivá, bral bych to jako romantické gesto a projev důvěry.
Každopádně slečny bych se zeptal, jak si to s Tebou představuje, protože tato fyzická přitažlivost není podle mého názoru úplně kamarádská, ale stále Tě bere jako kamaráda, tudíž dotaz jak hodláte spolu dále fungovat je na místě. Pomůže to vám oběma, abyste třeba si neublížili odlišnými představami jeden o druhém , které by pak vás mohly zbytečně frustrovat
Rady "spytajte sa jej, ako to s vami mysli" su uplne od veci. Muz sa nepyta, muz jedna. Vztah nie je obchodne rokovanie ani uzatvaranie zmluvy. Kto sa sprava bojazlivo, ten nezasunie, cim samozrejme nehovorim, aby ste ju obtazovali. Hladi vas po vlasoch? Robte to tiez, vezmite ju za ruku, okolo pasa ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.