Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyznáte se v poštovních známkách?

Od: jakub051 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den , chci se zeptat , jestli někdo z vás rozumí poštovním známkám a může popřípadě určit hodnotu . Pošlu pár fotek a byl bych rád za posouzení . Děkuji a krásný víkend

Vyznáte se v poštovních známkách?
Vyznáte se v poštovních známkách? #2
Vyznáte se v poštovních známkách? #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tak se mi to celé rozepsané ztratilo.

1. list - Švýcarsko - do toho vůbec nevidím, zkuste pohledat zde

sbiram.cz/...

2. list - běžné známky z protektorátu, takto jednotlivě korunová cena (řádově)

3. list - Rakouské doplatní pravď. 1919

asi nejzajímavější, ale domnívám se, že přes stovku za kus to nepůjde

ebay.at/...

Ty známky v odkazu jsou kompletní série + jedna známka s odlišným zoubkováním, tedy cena je mnohem výš

Sečteno, podtrženo - nezbohatnete

hodnocení

0x

Horní obrázek nevím, ale spodní / Hitler apod . / jsem teď zkoušela dávat od koruny na Aukro. Po cca měsíci kdy jsem opakovaně vkládala se jeden kus prodal za 2,- Kč.

liska5
hodnocení

0x

Měli jsme po otci takové album. Napsala jsem na sběratel.cz. Moc zájem nebyl, jen o určité kousky k doplnění jejich sérií. A cena taky nic moc. Je to už více let, zkuste jít na ty stránky.

jakub051
hodnocení

Děkuji za odpověď všem , už jsem to právě malém koupil za 3450 Kč *zed* . Zbohatnout chci , ale ne takhle *smich*

To chce nejdříve něco počíst a potom nakupovat, jinak proděláš kalhoty!

jakub051
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]