Nejste přihlášen/a.
Je to prekérka. Myslím, že by ses omlouvat neměla. Měla bys udělat mrtvého brouka a pohlídat, ať tvůj kluk "seká latinu", aby jeho máma nemohla říci, že jsi ho zkazila. Maminky vidí ve svých dětech děti, i když už dětmi nejsou. Bojí se, že něco vyvedou a je na dětech, aby je přesvědčily, že jsou zodpovědní a že vědí, co mají a nemají dělat.
Kolegyně přišla s očima navrch hlavy, že její Martínek, měl v tašce prezervativ. Vybalovala mu prádlo z internátu, na vyprání a ochranu tam našla. Její chlapeček, Martínek měl prezervativ! Smály jsme se, že už to asi chlapeček není. Někdo se zeptal, co ona udělala. "Dala jsem ho tam, kde ho měl a budu se modlit, aby ho měl, našel a použil vždycky."
Pokud Vás nepozvala na návštěvu, tak za ní nechoďte..Omluvit byste se měla jen tomu klukovi, že měl k vůli Vám nepříjemnosti. Nejste už malé děti, tak se tak nechovejte. Jeho máma si holt musí také zvyknout na to, že už to není malý chlapec a mezi ně se nepleťte. Pokud vám vztah vydrží, jistě bude příležitost poznat se i s jeho mámou. Ale na to je času dost..
Neřeš to, nic se nestalo a nic se neděje. Máma má o kluka strach stejně jako tvoje máma o tebe, stejně jako každá máma. Žádnou omluvu neřešte. Není to tchýně a kdo ví, jestli někdy bude. Kluků ještě možná poznáš víc, než bude řeč o tchýních. A k němu domů? Až řekne mámě, jestli s tebou může přijít, stejně jako ty s ním ke svojí mámě, pro rodiče zatím fungujete spíš jako kamarádi a to snad je normální, ne? A...existují i tátové, ne? Tak si užívejte radosti na neřešte hlouposti.
Nějak mi to pořád připomíná zpověď @pavel004, kterému je 16, má 16letou dívku a ta už chce otěhotnět. Pokud jsi to Ty, tak potěš koště.
Jinak - je Ti 16. Dospíváš a chlapci začínají projevovat zájem. Proto bych o chlapcově matce nikdy nepsala "tchaně mě nemá ráda." Svatba přece ještě nebyla. Většinou nezůstaneš v rukou hned tomu prvnímu nápadníkovi. Víš, kolik těch "tchyní" ještě bude?
To razítko na krku bych nerozmazávala. Čím víc to budeš natahovat, tím hůř. Zato se na návštěvě slušně chovej, to je základ. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.