Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Recept a covid

Od: rosta6 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, Bydlíme v panelovém době. Přítelkyně je v karanténě s covidem v nemocnici. Já mám karanténu jsem na bytě. Využil jsem službu která mi přiveze potraviny a obědy. Doktorka když mi napíše recept na telefon. S nařízením nesmím opustit byt atd. Nikdo třeba v televizi neinformují v debatách ohledně covidu kde se mají lidé informovat o vyzvednutí receptu z lékárny atd. Mužete mi poradit kde si zavolat telefonem o tuto službu? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tabletka*
hodnocení

3x

Velké lékárny (Pilulka, Lékárna.cz atd.) už tuto službu poskytují, ale zdaleka ne všude. Prolezte internet, vyhledávání "donáška recepty na léky".

To nemáte ani jediného kamaráda, který by vám pomohl?

třeba kamarády nemá a nebo má dva v karanténě.

hodnocení

0x

Asi i tady by se našlo mnoho ochotných lidí, kteří by vám to vyzvedli, kdyby věděli, odkud jste.K vyzvednutí stačí dvanáctimístný alfanumerický kód, který je uvedený na receptu, a běžně se posílá rovnou na mobil.
Pokud se s někým dohodnete, není problém, abyste mu tento kód poslal, on to vyzvedne, případný doplatek mu převedete na účet a on vám to pověsí na kliku.
Vyřešeno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]