Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem malý živnostník a rád bych v současném předvánočním čase věnoval několika spolupracujícím partnerům menší dárek. Nicméně právě rozjíždím nový projekt a finance jsou docela napjaté. Vím, že by šlo koupit rovnou něco hotového, ale finančně to pochopitelně nevychází nejlépe. Napadlo mě, že bych koupil několik hezkých krabic a do nich do takovété hezké "podestýlky"vložil lahev vína a menší množství alespoň třech sýrů.
Kombinaci vína a sýra mám velice rád a domnívám se, že i potencionální obdarovaní by mohli být spokojeni. Problém je v tom, že i přesto, že to mám rád, nejsem žádný odborník ani na vína ani na sýry.
Dokázal by mi někdo prosím poradit konkrétní víno a pár sýrů v nějaké cenové dostupnosti? Napadlo mě zda nepoužít tyto upravené sýry. Dal bych je ale pravděpodobně do nějaké jiné nádoby.
No já nevím.
Když se něco dává, je třeba hledět na dobrou kvalitu. Víno asi neporadím, nejsem v něm znalec, ale ty Vaše sýry bych nedoporučovala. Hodně lidí nejí kozí sýry. Kdybych ho dostala já, poletí až ke Sněžce. Navíc mi ta cena připadá za ty 3 sýry hodně vysoká. A gramáž zase velmi nízká. Peněz nazbyt nemáte a když toto chcete dát každému a k tomu víno, bude to hodně drahé.
Za sebe - mám ráda sýry s plísní, ať už s modrou, nebo s bílou plísní na povrchu. Nechá se koupit balený Brie, viděla jsem i pěkné sýry President v kulatých krabičkách. Jsou to také zrající sýry. Líbil by se mi P. Le Crémiot, 200 g, oválná krabička akční cena teď v Tescu 55 Kč. Nebo kulatý P. Camembert ĹAromatique 250 g, akce teď v Tescu za 70 Kč. A špatné sýry to rozhodně nejsou. Jaga.
Dala bych třeba tyto 2 posledně uvedené sýry a k tomu balenou čabajku. Ať je taky něco od masa.
Já si myslím, že sýrem se nemusíte zavděčit. Já jsem zeti objednala salámy, ale měla jsem velké oči, objednala jsem jich hodně a příliš brzy, tak jsem balíček poslala po MIkulášovi. Mladý je hodně nadšený. Uheráček udělá radost vždycky. Spotřeba končí v únoru, Silvestr to vyřeší. pravaklobasa.cz/...
Tak ty sýry jsou mega drahý. Kloním se taky k tomu, abyste koupil červený a bílý víno. V hodně obchoďácích už mají nabaleno v krabicích. Popř. jít do vinotéky a domluvit se tam na dárkovým balení. Pozdním sběrem neurazíte nikoho.
podívejte se na vinařství Goltberg, než tyhle sýry tak raději víno od nich, vlajkovou mají Pálavu...za cca 270,-
Sýry 450,- Kč, víno dejme tomu 150 - 200,- Kč, krabička k tomu takže jsme na nějakých šesti, sedmi stech. Zkuste se podívat na la_formaggeria-Va/... ale počítejte s tím, že mají nějakou lhůtu od objednání do vyzvednutí - ale zas to máte zabalené bez práce.
Já bych Vám poradila, abyste napřed koukal na ceny těch dárkových krabic. To budete koukat, kolik zaplatíte za papírovou krabičku, která bude alespoň trochu hezká. Mám to za sebou, chtěla jsem si koupit krabičky na čokoládu a na makronky, které jsem chtěla rozdávat svým známým a rychle mne to přešlo.
Takže kdo bude chtít, musí si přinést svou krabičku, jinak to dostane do celofánových pytlíčků, které jsem koupila za rozumnou cenu na AliExpressu. Jinak i tam prodávají různé krásné krabičky, ale i u nich je cena docela vysoká.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.