Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrušit pohledy od Bobíka?

Od: peta99 odpovědí: 9 změna:
Dobrý den jako malá jsem se na jedné akci přihlásila k Bobíkovi nebo přes počítač to si už nepamatuji aby mi chodili k Vánocům a svátku od něj pohledy vzhledem k tomu že mi není už 6 ale 16 let a k tomu je to otravný když to posílají každý rok tak bych to chtěla zrušit jenže nevím jak

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Napiš jim, ať ti to zruší. :)

bobik.cz/...

Vida, Bobík je webmaster. Aneb všechny cesty vedou do Bohušovic *palec2*. Nebo do Brňan?

trydi
hodnocení

2x

Zdravím, zkuste si jeden z těch e-mailů otevřít: není tam někde dole něco ve stylu "Pokud si nepřejete dostávat další zprávy, klikněte zde"? Zpravidla je někde dole takovýhle text, kliknete na dané políčko, vyplníte mailovou adresu, dáte odhlásit a hotovo :)

Taky jsem měl rozepsáno v tomto smyslu, ale zřejmě jde o papírové pohledy ;)

peta99
hodnocení

Dobrý den bohužel to nedostávám na e-mail ale domu do schránky
trydi

Ahá. Tak to je jiná. Zkuste mrknout na internet, urcitě tam bude nějaký kontaktní e-mail a napište jim něco ve stylu "Dobrý den, již si nepřeji dostávat pohledy od Bobíka na uvedenou adresu: xxx, děkuji, s pozdravem..."

peta99
hodnocení

Dobře určitě vyzkouším napsat jim jinak mockrát děkuji

hodnocení

2x

A co Bobík píše a odkud? Jde o Bobíka - maskota smetánku? Pak zkusit napsat do mlékárny *smich*.

bohusovickamlekarna.cz/...

Já bych si teda pohledy od Bobíka nechal, jednou to bude ceněná sbírka.

doplněno 09.12.21 13:52:

Chápu. Rozdílný úhel pohledu je dán věkem. V 16-ti by mi to možná taky vadilo, dneska bych byl za sbírku třeba rád (ale zase kde to skladovat těch 30 let mezi tím...). Fakt bych zkusil tu mlékárnu, jestli na pohledu není kontakt na nějakou marketingovou agenturu...

peta99
hodnocení

Zrovna dneska mi přál veselé Vánoce jako každý rok sice je to pěkný ale poslední roky už otravný po každý je roztrhám doma mi to jenom překáží a ano jedná se o maskota

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]