Dobrý den jako malá jsem se na jedné akci přihlásila k Bobíkovi nebo přes počítač to si už nepamatuji aby mi chodili k Vánocům a svátku od něj pohledy vzhledem k tomu že mi není už 6 ale 16 let a k tomu je to otravný když to posílají každý rok tak bych to chtěla zrušit jenže nevím jak
Zdravím, zkuste si jeden z těch e-mailů otevřít: není tam někde dole něco ve stylu "Pokud si nepřejete dostávat další zprávy, klikněte zde"? Zpravidla je někde dole takovýhle text, kliknete na dané políčko, vyplníte mailovou adresu, dáte odhlásit a hotovo
Taky jsem měl rozepsáno v tomto smyslu, ale zřejmě jde o papírové pohledy
peta99
Dobrý den bohužel to nedostávám na e-mail ale domu do schránky
trydi
Ahá. Tak to je jiná. Zkuste mrknout na internet, urcitě tam bude nějaký kontaktní e-mail a napište jim něco ve stylu "Dobrý den, již si nepřeji dostávat pohledy od Bobíka na uvedenou adresu: xxx, děkuji, s pozdravem..."
peta99
Dobře určitě vyzkouším napsat jim jinak mockrát děkuji
Já bych si teda pohledy od Bobíka nechal, jednou to bude ceněná sbírka.
doplněno 09.12.21 13:52:
Chápu. Rozdílný úhel pohledu je dán věkem. V 16-ti by mi to možná taky vadilo, dneska bych byl za sbírku třeba rád (ale zase kde to skladovat těch 30 let mezi tím...). Fakt bych zkusil tu mlékárnu, jestli na pohledu není kontakt na nějakou marketingovou agenturu...
peta99
Zrovna dneska mi přál veselé Vánoce jako každý rok sice je to pěkný ale poslední roky už otravný po každý je roztrhám doma mi to jenom překáží a ano jedná se o maskota
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.