Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přání - hezké svátky

Od: izabella odpovědí: 4 změna:

Už minulý týden v pátek, když jsem odcházela od kadeřnice, jsem jí přála hezký svátky a že zase v lednu (přijdu). Pak jsem si uvědomila, jestli přát hezký svátky nebylo ještě příliš brzy a nebylo to trapné. Co myslíte?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

wida
hodnocení

3x

Zdravím, je to milý přežblept. Pokud se do svátků už neuvidíte, tak je to hezké a nelamte si z toho hlavu :) A i kdyby jste se s ní ještě do svátků potkala, tak co.

jindra*
hodnocení

2x

Myslím, že to bylo naprosto v pořádku. Kort, když se uvidíte až v lednu, po Novém roce. Je za námi už druhý advent, vánoční výzdoby jsou všude, tak je vhodný čas i na přání hezkých svátků. Také jsem to už letos od někoho slyšela. :)

jano125
hodnocení

1x

Je to v poriadku, ku kaderníčke predsa nechodíte každý týždeň.

V Novom roku jej tiež zaželajte, čo myslite, hlavne veľa

zdravia a zákazníkov bez covidu, omikronu...*palec2*

hodnocení

1x

Vaše přání hezkých svátků je naprosto v pořádku.
Popřála jste jí v době Adventu.
Kdysi mně jedna paní před Vánocemi popřála krásné a veselé Velikonoce.
Mazec *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]