Nejste přihlášen/a.
V takových případech volám obvodní lékařce, vysvětlím svoje problémy a dostanu odpověd, abych přišla, až to bude možné a dostanu neschopenku zpětně. Ale v současné situaci vám možná lékařka neschopenku pošle.
Na mně padlo přesně to samé v neděli. Tak jsem přitopil a flákal se u televize. V pondělí to bylo již lepší, takže jsem pracoval / z domova/ , ale večer opět přišla zimnice. Teplota večer byla kolem 37,7°C . V neděli jsem dal večer vanu s heřmánkem, méně jídla a večer dříve spát. Včera jsem si udělal test Covid a jsem negativní. Dnes / 3. den / jsem na 90% normálu. I mne napadl slepák, ale ty bolesti břicha nebyly nijak výrazné- bolestivé, spíše jsem o střevech a žaludku "věděl".
Asi střevní chřpka .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.